Piedalies konkursā un laimē LEGO DUPLO!

Piedalies konkursā un laimē LEGO DUPLO!

29. Apr 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniem patīk darboties, palīdzēt pieaugušajiem un atdarināt vecākus mājas darbos. Tādējādi bērns mācās un apgūst jaunas prasmes, tāpēc neliedz viņam darbošanās prieku, un atbalsti viņu!

Iespējams, tavs bērns izrāda iniciatīvu un palīdz tev mājas uzkopšanas darbiņos, varbūt viņš ir galvenais mīklas maisītājs svētdienas pankūkām vai arī vienmēr atceras, ka laiks pabarot jūsu mājdzīvnieku? Piedalies konkursā un pastāsti, kuros darbiņos jūsu bērns labprāt palīdz vecākiem?

Lai piedalītos konkursā:

  • nāc uz Māmiņu Kluba Facebook un/ vai Instagram lapu;
  • komentāros pie konkursa pastāsti, kādos mājas darbos labprāt iesaistās jūsu bērniņš;

Starp visiem konkursa dalībniekiem 10.maijā izvēlēsimies vienu laimīgo gan no Facebook, gan no Instagram, kuriem dāvināsim

LEGO® DUPLO®

komplektu

Lauku sētas traktors un dzīvnieku aprūpe

Iepazīstini mazuli ar traktoru, rūpēm par dzīvniekiem un radošām rotaļām ar LEGO® DUPLO® Pilsētas komplektu "Lauku sētas traktors un dzīvnieku aprūpe" (10950). Šis daudzpusīgais traktora rotaļu komplekts iedvesmos aizvien jaunām radošām un attīstošām rotaļām.

Rotaļīga mācīšanās lauku saimniecībā.
Mazuļi kopā ar vecākiem var jauki pavadīt laiku kopā, palīdzot veikt darbus lauku sētā un mini zoodārzā. Te ir traktors, kura piekabē ir darbarīki, 2 jaukas aitiņas, kā arī zemnieka un bērna figūras. Bērni var pilnveidot sīkās motorikas prasmes, kā arī sociālās un emocionālās iemaņas, rotaļās atveidojot rūpes par dzīvniekiem, piemēram, barības vešanu aitām un aitu barošanu.

Praktiskas un izglītojošas rotaļlietas mazuļiem.
LEGO DUPLO rotaļlietas pirmsskolas vecuma bērniem piedāvā brīvas rotaļas, kā arī iespēju paust savu radošumu un ar prieku mācīties. Ar DUPLO rotaļu komplektiem vecāki var rotaļāties kopā ar mazuli un veicināt bērna attīstību.