Personalizēts kalendārs un kanva: lieliska ideja svētku dāvanai

23. Dec 2015, 11:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziemassvētku gaidīšana ir īpašs laiks ikvienā ģimenē, jo bērniem šie svētki ir patiesi nozīmīgi, taču arī mums – pieaugušajiem nereti Ziemassvētki ir gaidītākais notikums, jo zinām, ka ikdienas steiga norims un mēs varēsim būt kopā ar saviem mīļajiem. Savukārt laiks pirms Ziemassvētkiem gan ir steigas pilns, jo jāpaspēj sarūpēt Ziemassvētku dāvanas. Patiesībā šis ir pēdējais brīdis, lai to darītu, ja vēlamies, lai dāvanas būtu pārdomātas nevis pēdējā brīdī nopirkts kaut kas, lai tikai būtu.

20151223080612-33043.jpg

Māmiņa Vita un Tētis Tomass sev svētkos sarūpējuši īpašu dāvanu – kanvu, liela izmēra fotogrāfiju, kura izdrukāta uz audekla un uzmontēta uz koka rāmja. Šī esot viena no retajām fotogrāfijām, kurā visa ģimene esot redzama kopā – māmiņa tētis un abas mazās meitiņas Elizabete un Evelīna. Patiesībā šāda kanva var būt brīnišķīga dāvana, jo mēs Ziemassvētkos vēlamies dāvināt un saņemt dāvanās sajūtas, materiālām lietām nav tik lielas nozīmes. Un fotogrāfijas noteikti raisa patīkamas emocijas.

Mūsdienas mēs arvien retāk veidojam bilžu albumus, drukājam ildes un liekam rāmīšos, tāpēc būtu jauki, ja kopīgu foto grāmatu skatīšanās atgrieztos ģimeņu tradīcijās.

Māmiņa Vita un tētis Tomass saka, ka skriešana pa veikaliem Ziemassvētku gaidīšanas laikā neesot viņu ģimenei raksturīga, viņiem nepatīk steiga un satraukums, tāpēc dāvanas zem eglītes nonākot jau vismaz pāris nedēļas pirms svētkiem. 

20151223080643-41296.jpg

Šajos Ziemassvētkos viena no dāvanām būs īpašs kalendārs nākamajam gadam, kuru rotā māmiņas un tēta ģimenes bildes. Tas, tāpat kā kanva, tapis interneta vietnē zoombook.lv, kas nozīmē, lai sagādātu dāvanas, iespējams mums pat nav jāiziet ārpus mājas.

Veidojot ģimenes kalendāru, kura noformējumā izmantotas fotogrāfijas, mums ir iespēja tajā atzīmēt ģimenei nozīmīgus datumus – savu mīļo cilvēku dzimšanas un vārda dienas, īpašus ģimenes svētkus, piemēram, kāzu jubileju.

Tāpat mēs Ziemassvētkos varam dāvināt foto grāmatas, kurās apkopoti skaistākie gada notikumi, vecmāmiņas par tām noteikti priecāsies, savukārt draugus varam iepriecināt, piemēram, ar personalizētu plānotāju nākamajam gadam. Šādas dāvanas noteikti cilvēkiem liks justies nozīmīgiem, jo viņi sajutīs, ka esam par viņiem domājuši un centušies.

Taču patiesībā, lai ko mēs arī Ziemassvētkos sarūpētu dāvanās, svarīgi paturēt atmiņā, ka bērni noteikti gaidīs brīnumu, proti, gaidīs to, ka par dāvanām parūpēsies arī Ziemassvētku vecītis.

Mēs, protams, varam joņot pa veikaliem un paniski pirkt visu pēc kārtas, taču mēs tik pat labi varam šo laiku veltīt tam, lai būtu kopā ar bērniem, gatavotu Ziemassvētku apsveikumus, ceptu piparkūkas un bez steigas sagaidītu gada garāko nakti, kurā noteikit notiks brīnumi, ja mēs būsim tiem atvērti.

20150921142719-93883.jpg

zoombook.lv