Pēc zāļu lietošanas slapināšana gultā atsākās..

Pēc zāļu lietošanas slapināšana gultā atsākās..

13. Mar 2013, 12:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labdien!

Ilgi domāju, vai ir nepieciešamība dalīties ar savu pieredzi saistībā ar bērna slapjiem palagiem un tomēr izšķīros, ka padalīšos ar savu pieredzi.

Manam dēliņam tūlīt paliks pieci gadi, taču vēl joprojām ir slapji palagi ne tikai mājās, bet arī bērnudārzā. Bieži jūtu mazliet pārmetošu attieksmi no auklīšu puses. It kā jau mazais netiek ļoti kaunināts, bet tomēr šad un tad izskan tāds mazs sarkasms, ka atkal ir "paciņa" uz mājām (uz mājām tiek dots līdzi mazgāt paladziņu, pārvalku un sedziņu).

Esam arī bijuši Bērnu slimnīcā uz pārbaudēm, pat izdzēruši vienu zāļu kursu 2 mēnešu garumā. It kā jau likās, ka ka viss ir kārtībā, taču pēc kāda mēneša pēc zāļu dzeršanas viss atkal atsākās no jauna.

Ļoti daudz domāju par to kā atvieglot pašam mazajam nepatīkamos brīžus. Viens ir skaidrs noteikti, ka pēdējā dzeršanas reize ir 18 vakarā, tiklīdz tiek dzerts vēlāk, tā noteikti būs slapjums palagos. Protams, jādomā arī par to, lai vakarā netiktu ēsti daudz sausi produkti, kas prasa daudz lietot šķidrumu un arī sulīgi augļi tiek izslēgti vakaros. Pa reizei jau neizdodas visu izkontrolēt. 

Savus blogus pievienojiet www.bernuenureze.lv caur podziņu:

 

Ikviena bloga autorei dāvināsim DryNites® uzsūcošas nakts biksītes!