Parādi sava bērna Fantāziju pasauli un laimē LEGO!

Parādi sava bērna Fantāziju pasauli un laimē LEGO!

02. Mar 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kopīgi ar bērniem pavadītais laiks nav izmērāms. Tas ir laiks, kuru bērns ar siltām atmiņām atcerēsies vēl tad, kad būs pieaudzis, tā ir iespēja vecākiem labāk iepazīt savu bērnu, mācīties pašam un arī bērnam.

Māmiņu Klubs sadarbībā ar LEGO® DUPLO® aicina piedalīties konkursā, kas jums sniegs pozitīvas emocijas un lieliski kopīgi pavadītu laiku. Esi gatava izaicinājumam?

Sapņot nav aizliegts nevienā vecumā, bet tieši bērnībā mums fantāzija strādā bez robežām, jo vēl neesam saskārušies ar dzīves realitāti, kas aplauž spārnus. Noteikti arī tavam bērnam patīk fantanzēt un sapņot, tāpēc mudini viņu no LEGO® DUPLO® uzbūvēt savu Fantāzijas pasauli!

Uzbūvēto pasauli nofotografē un pievieno komentāros pie ieraksta!

BILDI AR FANTĀZIJAS PASAULI PIEVIENO ŠEIT

Starp visiem pievienotajiem attēliem 4.martā izvēlēsimies vienu laimīgo, kuram dāvināsim

LEGO® DUPLO®

KĀRBU AR SIRSNIŅU (10909)

No šīs aizraujošās LEGO® DUPLO® klucīšu izlases strāvo idejas un iedvesma! Šo radošo un izglītojošo rotaļlietu vecāki un mazuļi var kopīgi būvēt, rotaļāties un pārbūvēt, lai bērnam veidotu radošas būvēšanas prasmes un attīstītu iemaņas, kas noderēs dzīvē. Ļauj vaļu bērnu radošumam ar šo sākuma komplektu. Mazās rociņas ar nepacietību gaida iespēju satvert mazuļiem piemērotos klucīšus un sākt būvēt. Pateicoties vienkāršajām instrukcijām, radošas rotaļas var sākties nekavējoties. Uzbūvē mājiņu, saldējumu, vali, ziedu, helikopteru vai pīli! Par katru viegli būvējamo modeli ir tik daudz, ko pārrunāt, un ar tiem var izspēlēt radošas lomu spēles. Radošā jautrība turpinās, kad bērni sajauc visus klucīšus kopā un būvē savus modeļus. Veido noderīgas prasmes ar pirmo LEGO DUPLO komplektu. LEGO DUPLO rotaļu komplekti piedāvā neierobežotas rotaļu un pašizpausmes iespējas. Atpazīstamas vietas, pazīstami tēli un mazuļiem piemēroti klucīši iedvesmos mazuļus mācīties caur rotaļām un ar entuziasmu.