Nesteidzīgā svētdiena..

Nesteidzīgā svētdiena..

02. Jun 2019, 14:29 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Un ko jūs labprātāk darāt svētdienās? 
Mums tās nemainīgi ik nedēļu iesākas ar pankūku rītiem.

Arī šodien, nemainīgi, paēdām pankūkas un sākām kalt plānus- Ko lai šodien darām? 
Paskatoties aiz loga un laika prognozē- diezgan drēgns, saulītes nemaz, bet svaigā gaisā gribas! 
Eliotam šobrīd ir daudz un dažādas intereses.. Pēdējā laikā aizrautīgi rāda debesīs un stāsta, ka tur lido putniņi un lidmašīnas!

Pareizi, LIDMAŠĪNAS..! 

Iepriekš jau ar Eliota tēti bijām ierunājušies savā starpā, ka , šogad , noteikti,  Eliots ir jāaizved uz “Lidmašīnas vērotavas” punktu Skultē. Tad nu šodien izlēmām to īstenot!


Laikam, jau šī vieta nevienam nav noslēpums.. :) 


Arī mēs, pirms Eliota dzimšanas , pāris reizes šeit bijām bijuši, gan romantiskā divvvientulībā vērojot pārceļamies un nolaižamies lidmašīnām un sapņot par nākamo ceļojuma galamērķi, gan jautrā draugu kompānijā!

Eliots šeit , šodien,  tika atvests pirmo reizi! Liels bija mans pārsteigums, ka šodien šādu pašu izklaidi ģimenes lokā bija izvēlējušās vēl vismaz 7 ģimenes ar tāda paša vecuma bērniņiem! 


Šodien, lielā vēja ieskauti, mēs pavadījām un sagaidījām veselas 5 lielas lidmašīnas.. Eliots, protams, prom nebija dabūjams, un gribēja vēl vismaz piecas tādas sagaidīt vēl un vēl, taču, apsolījām, ka šovasar šī nebija pēdējā reize , un noteikti atbrauksim vēlreiz, kādā saulainākā dienā! Mazajiem vērotājiem šis šķita patiešām ļoti aizraujoši :)

Ja negribas braukt uz “Dullo” un ilgi gaidīt kad lidmašīnas ielido un izlido, tad lieliska iespēja ir nedaudz saplānot laiku, kad lidmašīnas pacelsies/nolaidīsies teju viena pēc otras ir -  http://www.riga-airport.com/lv/main/lidojumi/sodien-ielido-un-izlido. Tā šodien darījā arī mēs, un tādējādi izvairījāmies no nepacietīga divgadnieka drāmiņas, un visi bijām apmierināti :)

Vasara taču ir labākais laiks lai atkal brīvdienas pavadītu ārpus mājām, un šī , nodarbe, nudien ir mūsu visu trīs mīļākā laika pavadīšana kopā :)

Par foršām vasaras brīvdienām!

Noteikti vēl šeit tiksimies ar vēl daudz mūsu ģimenes piedzīvojumiem šovasar :)

Eliots un vecāki..