Māmiņu Kluba Labdarības fonds: Sniedz atbalstu arī tu, lai nākamgad Porcelāna puisēns varētu turpināt ārstēšanos

27. Nov 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai atceries mazo Porcelāna puisēnu Kristeru, kuru iepazinām Māmiņu Kluba Labdarības fondā?

Jau piedzimstot Kristeram bija pirmais lūzums, kas gan netika atklāts uzreiz dzemdībās, bet gan nākamajā dienā, kad mazulītim tika uzlikts pirmais ģipsis. Sadzīstot pirmajam lūzumam, sekoja nākamie, tāpēc vecāki pēc palīdzības vērsās slimnīcā, kur Kristeram tika konstatēta ļoti retā trauslo kaulu slimība. Tas nozīmē, ka Kristera kauli lūzt vienkārši bez iemesla, pat tikai pagriežoties gultā, lai ieņemtu ērtāko gulēšanas pozu, Kristers piedzīvoja kārtējo lūzumu.

Kā atceras Kristera vecāki, visgrūtākais periods bijis līdz puisēna 3 gadu vecumam, kad kopskaitā viņam tika konstatēti vairāk nekā 20 lūzumi. Tas nozīmē, ka lielāko daļu savas dzīves mazais zēns pavadīja ģipsī.

Pēdējais pusotrs Kristera dzīves gads bijis kā atdzimšana, jo mazajam puisēnam veikta operācija Maskavā, viņa kājās un arī vienā rokā ievietojot teleskopiskos stieņus. No malas raugoties, Kristers šobrīd ir aktīvs un veselīgs puisēns, kurš apmeklē Māmiņu Kluba Bērnudārzu.

“Kristers ir veicis lielu ārstēšanās ceļu, pateicoties Māmiņu Kluba Labdarības fonda ziedotājiem,” saka Māmiņu Kluba vadītāja Baltijas valstīs Sandija Salaka, piebilstot, ka fonds spējis sniegt palīdzību bērniem situācijās, kad citi pateikuši “nē”.

Atšķirībā no citām labdarības organizācijām, Māmiņu Kluba Labdarības fonds atšķiras ar to, ka tā redzeslokā nonākušie bērni pēc vienas ārstēšanās epizodes netiek aizmirsti, un tiek sekots līdzi viņu atveseļošanās procesam. Sandija Salaka norāda, ka Kristeram esam sekojuši līdzi vairāku gadu garumā, taču atbalsts mazajam puisēnam būs nepieciešams arī turpmāk.

Māmiņu Kluba Labdarības fonds akcijā “Porcelāna puisēna Ziemassvētki” aicina atbalstīt Kristera turpmāko ārstēšanos, zvanot uz ziedojumu tālruni 90067000 (maksa par zvanu 1,5 eiro), un padarot puisēna Ziemassvētkus priecīgākus, nodrošinot, ka arī 2021.gadā zēns varēs turpināt ārstēšanos.

Pateicoties ziedotajiem līdzekļiem, Porcelāna puisēns ir ieguvis spēju staigāt, kas, kā norāda Kristera tētis, nebūtu iespējams, ja netiktu veiktas operācijas, zāļu ievades un rehabilitācijas kursi.

Ziedo, sniedzot palīdzīgu roku grūtībās nonākušajiem!

Māmiņu Kluba Labdarības fonda

ziedojumu tālrunis

90067000

LAI KATRAM STĀSTAM BŪTU LAIMĪGAS BEIGAS!