Māmiņas Annas dienasgrāmata: Baha ziedus lietojot

Māmiņas Annas dienasgrāmata: Baha ziedus lietojot

06. Sep 2013, 13:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Četras dienas sausas - neizsakāms prieks!

Tieši pirms iešanas uz dārziņu mums bija četras sausas naktis pēc kārtas. Bērns ar prieku pirmajā dienā devās uz dārziņu, un jāatzīstas, ka ar nelielu uztraukumu gaidīju, kāda tad būs pirmā nakts pēc atsākšanas iet dārziņā. Jo emociju noteikti pirmajā dienā taču ir tik daudz. Un pirmā nakts bija – SAUSA! Piektā pēc kārtas. Manuprāt tas ir progress, ka jau otro reizi ir tik daudz sauso naksniņu pēc kārtas.

Redzu, ka arī dēls jūtas lepns, ka ir tik daudz sausās naksniņas pēc kārtas. Es savukārt tagad domāju, cik daudz enurēzes problēmas risināšanā ir palīdzējuši Baha ziedi, ko nu jau kopā sanāk – cītīgi lietojam divas nedēļas.

Manas sajūtas

Šoreiz gan nerakstīšu par enurēzi, bet par savām sajūtām. Arī es lietoju Baha ziedus, jo pēdējā laikā emocijas gāž vai riņķī, un ir sajūta, ka netieku galā ne ar ko, viss prasa tādu piepūli, bija iestājies tāds apnikums, kad šķita, nekas nesagādā prieku, nekam nav spēka. Tu celies, strādā, darbojies, bet īstas aizrautības nav. Līdz ar Baha ziedu pasūtīšanu bērniem, paņēmu arī sev to populārā ko piecu ziedu maisījumu.

Efekts, ko sniedz Baha ziedi

Pirmās dienas efektu nejutu nekādu. Pat likās – ir tieši otrādi, vakarā gulēt ejot, bija tāda trauksmes sajūta, ka nezināju, kur likties. Apgulies, bet sajūta, ka sirds kāpj pa muti laukā un gribas raudāt. Jau nobijos, zvanīju draudzenei, prasīt, vai Baha ziediem var būt blakusefekti. Viņa pārliecināja, ka nē, ka tie ir pilnīgi nekaitīgi šādā ziņā, un neko sliktāku izdarīt nespēj. Tas nomierināja un es centos šo trauksmes sajūtu mazināt ar vienkāršiem ieelpas-izelpas vingrinājumiem. Tagad, kad divas nedēļas, pagājušas, teikšu – patiešām ir labāk. Emocionāli ir vieglāk, un redzu šodien lietas, sīkumus, kas mani pirms tam būtu satraukuši vai iedzinuši stresā, jo es netieku galā, bet šodien es vienkārši nopūšos un kā Skārleta nodomāju, ka ar to taču tikšu galā rīt. Gabals nenokritīs, ja virtuvi šovakar neslaucīšu, bet apsēdīšos pie datora, uzrakstīšu blogu, palasīšu, kas jauns Māmiņu Klubā notiek. Un man tiešām šķiet, ka šie uzlabojumi ir pateicoties Baha ziediem. Pēc kāda laika uzraksīšu par bērniem. Pagaidām viņus vēl pavērošu, pierakstīšu dažus ikdienas sīkumus, kā viņi jūtas, reaģē un tad padalīšos ar novērojumiem.

Māmiņa Anna

20121128173408-44521.jpg

www.bernuenureze.lv