Mācies no mājām kopā ar 3R KIDS mācību materiāliem!

Mācies no mājām kopā ar 3R KIDS mācību materiāliem!

22. Feb 2021, 13:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikvienam zinātkāram bērnam mācoties mājās, noderēs burtu un ciparu kastes, lai caur spēli apgūtu burtus un ciparus, un mācītos radoši un ar prieku!  

·      Mūsu materiālus ir iecienījušas izglītības iestādes visā Latvijā. Materiālus var izmantot arī mācoties mājās, jo esam izgatavojoši bukletu ar metodiskajiem ieteikumiem un idejām, kā ar kasti darboties. Ar vienu kasti var darboties vairāki bērni vienlaicīgi. Ikvienu bērnu aizraus interesantā burtu un ciparu pasaule!

·      Burtu kastē visi drukātie burti ir iegravēti, lai bērns iepazīstot skaņai atbilstošo simbolu izmanto 3 sajūtas - redzi, dzirdi, tausti, kā arī muskuļu atmiņu. Burtu kaste būs labs palīgs drukāto burtu apgūšanai, rakstīšanai, pirmo zilbju un vārdu lasīšanai, gan arī jautru spēļu spēlēšanā!

·      Ciparu kaste ietver vairākas funkcijas – attīstošo, izglītojošo un saskarsmes. Arī „Ciparu kastē” katrs cipars un matemātiskās zīmes ir iegravētas, lai ar taustes palīdzību var izjust rakstību. Ciparu kaste būs lielisks palīgs matemātisko prasmju apgūšanā un pilnveidošanā gan pirmsskolas, gan skolas vecuma bērniem. Izmantojot mācību materiālu, bērns var veidot skaitļu rindu, apgūt pāra un nepāra skaitļus, apgūt saskaitīšanu un atņemšanu, salīdzināt skaitļus, apgūt skaitļu sastāvu, būvējot skaitļu mājas.

·      Ražošanā izmantojam dabai draudzīgu un veselībai drošu un dabīgu materiālu – koku, kas nodrošina augstus veselības standartus bērniem. Koks savienojumā ar bišu vasku (eļļu) rada izsmalcinātu dizainu un īpaši patīkamu tekstūru.

Materiālus variet apskatīt www.3rkids.com

Pasūtīt – rakstot uz info@3rkids.com