Lielajā Māmiņu Kongresā ikviens varēs izmēģināt uzspēlēt bungas!

Lielajā Māmiņu Kongresā ikviens varēs izmēģināt uzspēlēt bungas!

21. Nov 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai tu kādreiz esi sapņojusi kļūt par mūziķi? Ja ne supergrupas solisti, tad par bundzinieci vai ģitāras virtuozi? Iespējams, dzīve piespēlēja citu ceļu, taču sapnis prātā kaut kur saglabājies.

Lielajā Māmiņu Kongresā tev būs iespēja izmēģināt to, ko, iespējams, līdz šim tikai esi sapņojusi pamēģināt - izmēģināt bungu komplekta spēli! Pamēģināt varēs gan lieli, gan mazi !

Andžeja Grauda bungu skola dibināta 2012. gadā un ir lielākā bungu skola Baltijā. Skolas atrodas Rīgā, Mārupē, Ādažos, Siguldā, Ogrē un Jelgavā, kā arī grupu nodarbības mazākajiem tiek piedāvātas vairākos Latvijas bērnu dārzos! Audzēkņiem tiek piedāvātas interesantas un daudzpusīgas bungu spēles nodarbības, kā arī tiek izvērtētas un uzklausītas katra audzēkņa vēlmes un mūzikas stila ievirzes! Nodarbības var uzsākt, negaidot jauno mācību gadu, sākot no 2,5 gadu vecuma līdz neierobežotam vecumam!

Kongresa laikā Andžeja Grauda bungu skolas stendā ikviens varēs iepazīties ar bungām un bungu nodarbībām, kā arī izmēģināt bungu komplekta spēli!

Māmiņu Klubs jau trešo gadu pēc kārtas organizē izglītojošu un veselību veicinošu pasākumu jaunajām ģimenēm - Lielo Māmiņu kongresu, kas norisināsies 23.novembrī, Jūrmalā, Semarah hotel Lielupe. Pasākums vienuviet pulcē simtiem ģimeņu – gan vecākus ar bērniem, gan arī tos, kuri vēl tikai gaida pasaulē ierodamies savu bērniņu, klātienē tiekoties ar vadošajiem mātes un bērna veselības ekspertiem.

Pasākums noritēs visas dienas garumā un būs pieejams par simbolisku ieejas maksu. Ienākumi tiks ziedoti Māmiņu Kluba Labdarības fondam, kas palīdz māmiņām un bērniem krīzes situācijās.

PASĀKUMA PROGRAMMA

Ieejas maksa Kongresā ģimenes biļetei VISAI ģimenei, neatkarīgi no bērnu skaita, tikai 5 eiro!

BIĻETI PĒRC ŠEIT