LAIMĒ ielūgumus uz mājdzīvnieku izstādi PetExpo 2018!

LAIMĒ ielūgumus uz mājdzīvnieku izstādi PetExpo 2018!

07. Mar 2018, 09:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Marta vidū Ķīpsala atdzīvosies un kļūs par paradīzi ikvienam, kura sirdij tuva ir dzīvnieku pasaule.

Jau 17. un 18. martā Ķīpsalā notiks pavasara lielākā dzīvnieku izstāde “PetExpo 2018”, kas šogad vienuviet pulcēs vēl vairāk suņu un kaķu, turklāt arī retu šķirņu pārstāvjus. Līdzās ķepaiņu skaistuma sacensībām un gudrības demonstrācijām pirmo reizi Latvijā notiks arī grūmeru jeb suņu frizieru sacensības!

Piedaloties Māmiņu Kluba konkursā, Tev ir iespēja laimēt ielūgumus un apmeklēt izstādi BEZ MAKSAS!

Lai piedalītos konkursā:

  • komentāros raksti, par kādu mājdzīvnieku Tu bērnībā sapņoji, vai arī par kādu mājas mīluli sapņo Tavi bērni;
  • dalies ar šo ziņu, lai par izstādi uzzina arī Tavi draugi;
  • esi Māmiņu Kluba Facebook lapas sekotājs, lai nepalaistu garām arī citus konkursus ar foršām balvām.

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT --->>>

BALVA

Ielūgums 2 personām

uz starptautisko mājdzīvnieku un zooindustrijas izstādi "PetExpo 2018”

20180226222241-12286.jpg

Laimīgo ielūgumu ieguvēju izlozēsim 15.martā.

Par izstādi "PetExpo 2018"

Divās izstādes dienās par labākā titulu Ķīpsalā sacentīsies nu jau gandrīz 4000 suņu no 16 valstīm. Spēj tik visus apskatīt – kopā 236 šķirnes! To vidū būs arī ļoti reti sastopamas šķirnes – aitu līdzinieks komondors, spāņu kurts, Ardēnu buvjē, virkne tādu franču aristokrātu veidoto šķirņu kā Arjēžas putnusuns un Normandijas Artuā basets, kā arī medību suņi, piemēram, vācu selekcionētais Minsterlandes mazais putnusuns.

Pirmo reizi Latvijā izstādes “PetExpo 2018” pirmajā dienā, 17. martā, notiks suņu frizieru jeb grūmeru sacensības, kuras vērtēs kompetenta žūrija no Spānijas un Beļģijas. Frizieri rādīs savas prasmes dažādās sacensību kategorijās – gan cērpamo suņu sagatavošanā, gan plūcamo, kad vilna ar īpašu paņēmienu tiek noplūkta. Visiem interesentiem būs iespēja salīdzināt modeļa attēlu konkursa sākumā un tā noslēgumā. Izmaiņas būs iespaidīgas!

20180227074245-92457.jpg

Ikviens interesents būs laipni gaidīts 20 kinoloģisko kluba ekspozīcijās aprunāties ar dažādu suņu šķirņu speciālistiem. Būs gan Latvijas Vācu aitusuņu klubs, gan dekoratīvo suņu klubs, gan sanbernāru, rotveileru, kurtu, pekiniešu un japāņu hinu, pūdeļu, terjeru, Šveices kalnusuņu klubs un vēl citi. Apmeklētājiem tā būs iespēja saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem, uzzināt par esošajiem vai gaidāmajiem kucēnu metieniem, ja kāda šķirne ir kļuvusi īpaši mīļa. Turklāt Jauno Hendleru skolas stendā īpaši gaidītas būs ģimenes ar bērniem, kuri vēlas apgūt prasmi, kā piedalīties izstādēs ar suni.

Kaķu mīļi abās izstādes dienās varēs vērot sacensības, kurās piedalīsies kopumā vairāk nekā 400 kaķu. Turklāt no visām 34 šķirnēm, kuras varēs redzēt “PetExpo 2018”, būs arī tādas Latvijā ļoti reti sastopamas šķirnes kā regdoli, Bombejas kaķi, Svētās Birmas kaķi un Norvēģijas meža kaķi. Skaistos un dižciltīgos kaķus vērtēs pieci eksperti no Itālijas, Krievijas, Vācijas un Lietuvas.

Ģimenes ar bērniem un visi interesenti ir laipni aicināti uz Ķīpsalu, kuru divas dienas pieskandinās visvisādu zvēru balsis. Vienā hallē varēs sastapt simtiem visdažādāko šķirņu suņus un par patīkamām cenām iegādāties noderīgas lietas plašajā zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcijā, savukārt otrā hallē varēs aplūkot dažnedažādus kaķus no tuvām un tālām zemēm – gan garspalvainus un īsspalvainus, gan bezspalvainus.
Par mājas mīluli var kļūt ne tikai kaķis vai suns, tāpēc paralēli starptautiskajām suņu un kaķu izstādēm apmeklētājiem būs iespēja apskatīt arī citas radības: lielus un mazus putnus, pūkainus un ne tik pūkainus trušus, grauzējus, dažādus eksotiskus dzīvniekus, rāpuļus un kukaiņus.

20180227074125-98817.jpg

Lēkā un draiskojies atrakcijās – bez papildu maksas!
Lēkā, cik tīk, jo visas atrakcijas Ķīpsalas halles plašumos būs pieejamas bez papildu maksas! Bezbēdīgās lēkāšanas prieks būs pieejams pilnīgi visiem, jo „LGK atrakcijas” izstādes apmeklētājiem piedāvās atrakcijas gan pašiem mazākajiem bērniņiem, gan spurainajiem tīņiem.

Plašāku informāciju par "PetExpo 2018" meklē izstādes mājas lapā

Norises vieta un laiks:

17. un 18. martā no plkst. 10.00 līdz 18.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā 

Ņem vērā!

Ja vēlies apmeklēt izstādi kopā ar savu suni, kas nepiedalās izstādē, pirms biļešu iegādes pie Izstāžu centra 11. vārtiem būs jāuzrāda suņa veterinārā apliecība, kā arī jāiziet veterinārā kontrole. 

Biļetes:

Pieaugušajiem – 5,50 EUR

Pensionāriem, invalīdiem, studentiem – 4,00 EUR

Bērniem no 5 līdz 18 gadiem – 3,00 EUR

Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas!

Ģimenes biļete – 13,00 EUR

(2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni;  

vairāk bērnu – 1,50 EUR par katru bērnu)     

Autostāvvieta – 4,00 EUR

IEGĀDĀTIES PASĀKUMA BIĻETI