Laimē ielūgumu ģimenei uz Lotes zemi!

Laimē ielūgumu ģimenei uz Lotes zemi!

01. Jun 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Urā, ilgi gaidītā vasara ir klāt. Mēs esam gatavi vasaras brīvlaikam, bet tu? Arī tu noteikti nākamajos trīs mēnešos esi ieplānojusi apceļot dažādas lieliskas vietas Baltijas valstīs, jo Latvijā, Igaunijā un Lietuvā ir vēl tik daudz kā pārsteidzoša un neredzēta.

Ja tev savs galamērķu saraksts ir jau gatavs - lieliski, bet ja vēl nav, tad nebēdā, jo mēs palīdzēsim tev smelties iedvesmu no citām Māmiņu Kluba ģimenēm.

Starp citu, jau no 13. jūnija apmeklētājus atkal gaidīs Lotes zeme, kurā gan mazi, gan lieli apmeklētāji varēs satikt Loti un viņas draugus, lai pavadītu bezbēdīgi visu dienu. Kādai no Māmiņu Kluba ģimenēm mēs vēlamies uzdāvināt ielūgumu uz Lotes zemi, tāpēc piedalies konkursā!

Lai piedalītos konkursā:

  • Komentāros iesaki foršus ceļojumu galamērķus ģimenēm Baltijas valstīs.
  • Seko Māmiņu Kluba Facebook lapai, lai nepalaistu garām arī citus konkursus.

IETEIKUMUS RAKSTI ŠEIT

Uzvarētāju starp visiem atbilžu autoriem izlozēsim un paziņosim 8.jūnijā!

KONKURSA BALVA

Ielūgums ģimenei uz

Lotes zemi!

Lotes zemē satiksi Izgudrotāju ciema iedzīvotājus, kas rotaļājas, meistaro, sporto un sarunājas ar mūs apciemojušajiem bērniem un viņu vecākiem. Lotes zemē piedāvājam arī lieliskas teātra izrādes. Dienas laikā uz teātra laukuma tiek izspēlētas apmēram 10 lielākas un mazākas teātra izrādes. Tā kā Izgudrotāju ciemā katram iedzīvotājam ir savs pasaules uzskats, temperaments un loma, tad mūsu personāži ar acu, mutes un humora palīdzību māca bērniem saprast sarežģītas lietas.

www.loteszeme.lv