Kurš dosies uz kino?

05. Jan 2018, 13:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gadu uzsākam ar pasākumu Bērnu Rīts 6. un 7. janvārī k/t "Kino Citadele"! Mēs Tevi aicinājām piedalīties nelielā viktorīnā, lai laimētu biļetes uz kino.

Šodien, kad jau domās esam nedēļas nogalē, esam izlozējuši arī laimīgo kino biļešu ieguvēju.

BIĻETES UZ KINO ŠAJĀS BRĪVDIENĀS

LAIMĒJUSI

balina.mara@...

Apsveicam! Lai saņemtu biļetes, lūdzu, raksti vēstuli uz kristine@maminuklubs.lv!

Gaidīsim ikvienu uz pasākumu 6. un 7. janvārī no plkst. 10.00 līdz 14.00, kur varēsiet piedalīties Brain Games spēlēs, iesaistīties La Creation radošajās darbnīcās, būvēt torņus LEGO spēļu stūrītī. Pēc aktivitātēm būs iespēja noskatīties jauno animācijas filmiņu "Koko noslēpums".

 

Filma dublēta latviešu un krievu valodā. Atsevišķi seansi - angļu valodā.

20180103123944-94133.jpg

Par animācijas filmu "Koko noslēpums":

Migels dzīvo nelielā meksikāņu ciematā un sapņo kļūt par muzikantu. To viņš dara slepus, jo dēļ pagātnes notikumiem Migela ģimenē mūzika tur tiek uzskatīta par lāstu. Negaidīti Migels atklāj, ka starp viņu un viņa iemīļotāko dziedātāju Ernesto de la Krusu, kurš jau atrodas aizsaulē - eksistē savāda saikne. Savu sapņu īstenošanai, Migels nolemj doties piedzīvojumiem pilnā ceļojumā, lai satiktos ar savu elku.

Filma dublēta latviešu un krievu valodā. Atsevišķi seansi - angļu valodā. Filma 2D un 3D formātā. 

K/t "Kino Citadele" sadarbībā ar “Latvijas Goda ģimeni piedāvā daudzbērnu ģimenēm apmeklēt kino lētāk, uzrādot "3+ Ģimenes karti".

Uzrādot 3+ Ģimenes karti, kino biļete maksās 4,50 EUR uz 2D seansiem un 5,50 EUR uz 3D seansiem. 

Lai saņemtu Latvijas Goda ģimenes atlaidi nepieciešams reģistrēt savu 3+ karti k/t "Kino Citadele" kasēs. Pēc kartes reģistrācijas atlaidi biļetēm iespējams saņemt gan pērkot biļetes kinoteātra kasēs, gan internetā www.forumcinemas.lv.

Nāc un izbaudi labāko kino piedzīvojumu!

20180103124035-52335.jpg