Kurš dosies skatīties multenīti “Kapteinis Zobenzobs un burvju briljants”?

Kurš dosies skatīties multenīti “Kapteinis Zobenzobs un burvju briljants”?

28. Jul 2020, 10:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad priecē vasara, ir īstais laiks sakrāmēt mugursomu un doties uz tālo Karību jūru meklēt salās apslēptos dārgumus. No 24. jūlija kinoteātros demonstrēs traku piedzīvojumu, pārsteigumu un notikumu pilno animācijas filmu “Kapteinis Zobenzobs un burvju briljants”.

Piedaloties Māmiņu Kluba Facebook konkursā tev bija iespēja laimēt 3 ielūgumus uz piedzīvojumiem bagāto multiplikācijas filmiņu!

PALDIES VISIEM PAR PIEDALĪŠANOS!

IELŪGUMUS LAIMĒJUSI

Ieva Oša-Kļaviņa

Ļaunais princis Megans Hans no džungļiem un Karību jūras pirāts kapteinis Zobenzobs jau sen dzen maģiskā briljanta pēdas… kopš tā laika, kad princis Rava, Lāmas Rāmas karalistes valdnieks, izpļāpājies par to. Tas nav parasts dārgakmens. Pusnaktī tas spēj piepildīt viskvēlāko vēlēšanos, lai kāda tā būtu. Džungļu princis neko nežēlotu, lai viņam vairs nebūtu bail no saules gaismas un viņš beidzot izkļūtu no džungļu tumsas. Jūras pirāts Zobenzobs, atradis dārgakmeni, izrotātu savu pili ar zeltu un briljantiem, jo skaistākais un gudrākais pirāts ir tā vērts.

Taču visi meklējumi “kaķim zem astes”, kad, klejodams pa džungļiem, burvju dārgakmeni nejauši ierauga mazais Marks. Tiklīdz šī ziņa sasniedz džungļu valdnieku, viņš steigšus sūta pērtiķu karapulku, lai par katru cenu dabūtu briljantu. Markam zibens ātrumā jālaiž  ļekas vaļā. Viss vēl vairāk sarežģījas – viņam uz papēžiem min vecais jūras vilks pirāts Zobenzobs. Veiklajam Markam palīgā nāk labākais draugs – jaunais pirāts Pinkijs un atjautīgā, piedzīvojumu kārā Suniva. Viņi zina, kas Zobenzobam padomā, – nav grūti viņu apvest ap stūri. Džungļi ir pilni pēddziņu! Kurš pirmais sajutīs briljanta varu? Pusnakts tuvojas…