Krila eļļa - šībrīža bērnu favorīts!

Krila eļļa - šībrīža bērnu favorīts!

19. Jun 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Manai krustmeitiņai Katei tuvojās 7 gadu jubileja. Ilgi nevarēju izlemt, ko dāvināt. Rotaļlietas ir gana, grāmatu plaukti arī pilni. Meitēns prātīgs. Gribējās atrast kaut ko jauku un vienlaicīgi noderīgu. 

Savās pārdomās, ieejot aptiekā pēc vitamīniem sev, sāku automātiski pētīt plauktu ar uztura bagātinātājiem bērniem. Atcerējos, ka Kates mamma bija sūdzējusies par to, ka mazā ātri nogurst, zaudē interesi un vairākkārt atteikusies doties kopējās pastaigās un izbraucienos ar skrituļslidām. Šogad sāktas 1. klases gaitas. Kates vecāki satraukti, kā tikšot galā ar aktīvo dienas režīmu nākamajos mācību gados, ja jau tagad ir jūtams tik liels enerģijas trūkums. Nolēmu iztaujāt aptiekāri – kas tad 7 gadus vecam bērnam būtu visnepieciešamākais, lai justos labi un spētu sasniegt pozitīvus rezultātus mācībās. 

Farmaceite kā svarīgāko un  augošam bērnam nepieciešamāko man uzreiz ieteica Omega 3 taukskābes. Tās esot neaizvietojamas pašsajūtas, smadzeņu, sirds, nervu šūnu un acs tīklenes  pilnvērtīgai attīstībai, veicinot bērna prāta darbības funkcijas un mentālo attīstību, stabilizējot imunitāti un sniedzot aizsargreakciju pret vīrusiem. Ideāli! Bet kā tad princesītei dāvināsi uztura bagātinātāju? Bērns ne tikai nesapratīs, bet vēl apvainosies un padomās, ka krustmāte grib iebarot kaut kādas negaršīgas zāles. 

It kā nolasot manas domas, aptiekāre man norādīja uz košu kastīti – LYL Krila eļļa KID, kas esot šī brīža bērnu favorīts. Tā kā pati regulāri lietoju krila eļļu un par šī Omega 3 produkta efektivitāti, salīdzinot ar  zivju eļļu, esmu labi informēta, ieklausījos aptiekārē un pievērsu uzmanību. 

LYL Krila eļļa KID – Omega 3 fosfolipīdi, bagātināti ar vitamīniem A, D3, C un E - ir īpaši izveidots produkts mazuļiem no 2 līdz 12 gadu vecumam košļājamu lācīšu formā ar trīs dažādām, dabīgām augļu garšām. Nebija divu domu, risinājums atrasts! LYL Krila eļļa KID ir labākā un garšīgākā dāvana manai mīļajai krustmeitiņai. Papildināju to ar loto spēli par veselīgu uzturu un jutos gandarīta. 

Kas mani pārliecināja noticēt šim Omega 3 produktam:

  • krila eļļa satur tīras un  biopieejamas Omega 3 taukskābes. Zivis, no kurām iegūst zivju eļļu, var būt dzīvojušas piesārņotos ūdeņos, akumulē toksiskās vielas un smago metālu. Savukārt, audzētavās zivis var tikt barotas ar antibiotikām un augšanas hormoniem. Pretēji tam krili, ārkārtīgi maza izmēra vēžveidīgie, dzīvo Antarktiskajos ūdeņos un pie mazākā piesārņojuma iet bojā.
  • krila eļļa ir pilnvērtīgākais Omega 3 taukskābju uzņemšanas veids, jo pateicoties tam, ka taukskābes šeit ir fosfolipīdu formā, produkts organismā uzsūcas daudz, daudz labāk kā zivju eļļa.
  • krila eļļai nav nepatīkamā zivju smarža un pēcgarša.
  • LYL Krila eļļa KID želejas lācīši ir patiešām ne tikai garšīgs, bet arī vērtīgs mazulim nepieciešamāko vitamīnu komplekss. Kopā ar Omega 3 bērns uzņems vajadzīgos vitamīnus.
  • LYL Krila eļļa KID nesatur laktozi, ģenētiski modificētus produktus, mākslīgās krāsvielas vai garšas pastiprinātājus. Produkta sastāvā izmantotas tikai dabīgi iegūtas sastāvdaļas. 

Par šo dāvanu priecājās ne tikai Kate, bet arī viņas vecāki. Izrādās, dzirdot pozitīvas atsauksmes un ieteikumus no citu bērnu vecākiem, abi jau kādu laiku bija prātojuši par LYL Krila eļļa KID iegādi. Arī ģimenes ārsts esot norādījis uz to, ka šajā vecumā ir ļoti svarīgi uzņemt tieši šīs Omega 3 taukskābes, jo tām ir svarīga loma bērna augšanas un attīstības procesā. 

Nepieļausim, ka mūsu mazajiem censoņiem, kas pēc vasaras uzsāks bērnudārza un skolas gaitas, pietrūktu šīs tik nepieciešamās Omega 3 taukskābes. Un kur nu vēl tik garšīgā veidā! Viens LYL Krila eļļa KID želejlācītis kopā ar mammas un tēta rīta buču – un diena var izdoties! 

 

Jūnijā LYL Krila eļļa KID ar -40% atlaidi par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai

LYL Krila eļļa KID ir dabīgi iegūta Omega 3 no Antarktiskais krila, papildināta ar vitamīniem A, C, D3 un E. Vienā iepakojumā ir 30 krila eļļas želejas lācīši ar dabīgu ābolu, apelsīnu un aveņu garšu. Bērni tos atzīst par gardiem, vecāki – organismam vērtīgiem. Un, pats galvenais ir tas, ka produkts nesatur ģenētiski modificētus produktus un krāsvielas.100% dabīgs produkts. Tikai LYL Krila eļļa produktiem nav specifiskā zivju aromāta, to nodrošina jaunā patentētā Superba2™ tehnoloģija. 

LYL Krila eļļa KID nopērkama Latvijas aptiekās un www.well24.eu.

Plašāku informāciju meklējiet www.lyl.eu.

 

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.