KONKURSS: Laimē audio Spēļu CD!

KONKURSS: Laimē audio Spēļu CD!

04. Feb 2019, 16:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Laukā sniegs, taču tas nav uz palikšanu. Jau pavisam drīz klāt būs pavasara brīvdienas, pēc tam - skaistā vasara -, un atkal ik nedēļas nogali kopā ar ģimeni dosimies foršos izbraucienos, lai atklātu jaunas vietas Latvijā un ārpus tās robežām.

Piedalies konkursā un varbūt tieši Tu laimēsi balvu, kas jūsu ģimenes izbraucienus padarīs vēl aizraujošākus!

KOMENTĀROS PASTĀSTI: Kā jūs izklaidējat un aizraujat savus bērnus, dodoties garākos auto izbraucienos?

BALVU FONDS

3 radošāko ideju - ieteikumu autoriem dāvināsim

Prime (Audio) Games Audio Spēļu CD,

kuru varēsiet ērti atskaņot automašīnā, un spēlēt mutiskas spēles

Spēlē jebkur! Mājās, automašīnā braucot, pārgājienā ejot, uz skolu dodoties vai sēņojot. Spēles ir mutiskas, kuras spēlējot, bērni ar vecākiem personīgi komunicē. Īpašs uzsvars tiek likts spēļu saturam, lai bērns ar prieku apgūst jaunas zināšanas un attīsta radošumu.

www.primeaudiogames.com

Konkursa uzvarētāju noteiksim 13.februārī starp visiem dalībniekiem Māmiņu Kluba portālā un mūsu Facebook lapā.

Brīve Brīve 11. Feb 2019, 10:01

Šis mums aktuāli, lai nebūtu kašķi, raudāšana, čīkstēšana auto. Mūsu (bērniem 1, 4 un 6gadi) top spēlēs:

1) "Uzmini melodiju!" - viens dungo melodiju, pārējie min kas tā par dziesmu, visi kopā nodzied to, tad dungo nākamais.

2) "Kas sākas uz burta..." - vecāks pie sevis skaita alfabētu, bērns saka stop, piem.burts K, tad katrs pēc kārtas sauc, kas sāka uz K. Vecākajai meitai patīk izveidot īsu teikumu, piem. Krāsains kaķis krāso kasti.

3) "Es ar savu mazo actiņu redzu kaut ko..." šo multfilmā Peppa pig spēlēja cūku tētis ar saviem bērniem braucot ar auto. Iepriekš minēto teikumu pabeidz ar kādu krāsas nosaukumu, bērni min, ko pa logu vai auto esošu vadītājs ir ieraudzījis.

4) Mīklas. Minam pašu izdomātas aprakstošās mīklas.

5) Grāmatas. Lasu priekšā, citreiz nepabeidzu teikumu, bērni pabeidz (ja zināma grāmata). Citreiz izlasu speciāli kaut ko nepareizi, bērni izlabo, tas lai klausās uzmanīgi.

6) Tā nav spēle, bet ļoti labi laiku aizpilda neliela ēdienu kastīte, kurā ir sarūpēti sagriezti dārzeņi, augļi, kāda siera šķēle, paipalu oliņa uc. Katram sava.

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 31. Jan 2019, 12:54

Sveiki.
Automašinā esot ,kad tālāks ceļš braucams spēlējam spēli " Esi vērīgs" piemēram, ieraugi kādu dzīvnieku.

tad pretī braucošo automašīnu ciparu kombinācijas,ja uz numurzimes ir divi vienādi cipari, jānosauc skaļi. piemēram - JK 6607 vai KT - 2012
tā tad ir 66 un 22

vēl spēlējam " Turpini teikumu' Es iesāku un tad katrs nākamais turpina , piem. Reiz dzīvoja meitene ar neparastām spējām ... un tā visi pēc kārtas papildina stāstu.

un, protams, šad tad arī dziesmas.
Bet,ja neko tādu nevēlas darīt, talkā nāk arī līdzi paņemtā grāmata
Bet ar 3 bērniem ceļš nevar būt garlaicigs 😀

filologe filologe 29. Jan 2019, 13:08

Meitiņai, braucot auto, ļoti patīk skatīties pa logu uz mašīnām un atdarināt auto rūkšanu. Mēs pievēršam viņas uzmanību uz dažādām interesantām lietām aiz loga. Ja ir apnikusi skatīšanās pa logu, tad mammai somā līdzi ir kāda mantiņa, ar kuru paspēlēties. Tāpat dažreiz uzdziedam kopā dziesmiņu, kas skan pa radio. Nereti, ja ceļš ir garāks, daļu no tā meitiņa pavada guļot, un tad jau viņu izklaidē sapnīši 😀