Jaunā gadā jauna sezona Laboratorium.lv zinātniskajā teātrī

Jaunā gadā jauna sezona Laboratorium.lv zinātniskajā teātrī

16. Jan 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Teātris sagaida lielas un nelielas pārmaiņas – būs izrādes Daugavpilī, bet Rīgā Laboratorium.lv atgriežas Rīgas mazajā teātra renovētās telpās, kur tagad arī darbosies kafejnīca.

26. janvārī zinātnieki – aktieri atkal gaidīs savus mazus un lielus skatītājus, un jau pēc tradīcijas sezonu sāks ar izrādi par elektrību “Īssavienojums” Rīgas mazajā teātrī, Stabu ielā 18C, kur tika veikts remonts un atvērtā arī kafejnīca, lai jaukāk pavadīt laiku pirms un pēc izrādēm.

Galvenais jaunums atraktīviem zinātniekiem ir tāds, ka dosies arī radīt savus brīnumus Daugavpilī!  17.martā un 13. aprīlī būs iespēja vērot izrādes “Ugunīga zinātne” un “Kas jāzina katram skolēnam” gan Latviešu gan Krievu valodā. Īstais prieks bērniem no Latgales!

Rīgā šajā sezonā Jūs sagaida visas repertuāra izrādes. Starp tiem var atrast izrādi pavisam maziņiem skatītajiem – no 5 gadu vecumā, kur varēs vērot eksperimentus, kurus būs salīdzinoši vienkārši atkārtot mājās (izrāde “Kas jāzina katram skolēnam” 10.februārī).

Bet par lieliem arī nav aizmirsts – 7. aprīli pusaudžus gaida aizraujoša iespēja uzzināt par vairākiem zinātnes pasaules paradoksiem (izrāde paredzēta bērniem no 12 gadu vecuma).

Parejas izrādes ir domātas lielākai auditorijai (7-15 gadu veciem bērniem), un tie ir: “Īssavienojums”, “Ugunīga zinātne” un “Skaņas noslēpumi”.

Laboratorium.lv komanda ar katru savu priekšnesumu parāda, ka zinātne var būt ne tikai noderīga, bet arī ļoti aizraujoša!

Biļetes uz visām izrādēm var nopirkt: https://ej.uz/px82

Papildus informācija pa tālruni 28809300 vai arī:

http://www.laboratorium.lv/lv/

https://www.facebook.com/laboratorium.lv/