Latvijas ilustratoru un autoru komanda izdevusi sesto Pikolo žurnālu bērniem, kas vēsta par cilvēku un dabas mijiedarbību

Latvijas ilustratoru un autoru komanda izdevusi sesto Pikolo žurnālu bērniem, kas vēsta par cilvēku un dabas mijiedarbību

04. Dec 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Izdevumā “Cilvēks un daba” žurnāla galvenais varonis mākonītis Pikolo iepazīstinās pirmsskolas vecuma bērnu auditoriju ar iespējām, kā varam kopā rūpēties par savām mājām - Zemi, lai tā būtu skaista, tīra un patīkama vieta, kur dzīvot, spēlēties, pētīt un mācīties. 

Šis ir jau sestais “Pikolo” izdevums bērniem - žurnāla komandas mērķis ir sniegt bērniem jēgpilnu saturu ar radošiem, praktiski veicamiem uzdevumiem, stāstu un komiksu, kā ari  mudināt jauno paaudzi radoši darboties, interesēties, diskutēt ar vecākiem, un vienlaikus iepazīt Latvijas ilustratorus un autorus. Žurnāla unikalitāte ir tās komandā – katru izdevumu veido cita mākslinieciskā komanda žurnāla radošās direktores, ilustratores Līgas Kitchen vadībā. Sešu žurnālu tapšanā ir piedalījušies 27 talantīgi mākslinieki, autori un pat mūziķi no Latvijas.

Jaunākajā žurnālā varēsiet redzēt ilustrētus atvērumus, ko veidojuši tādi mākslinieki kā Kristīne Martinova, Kristiāna Doroščonoka, Svens Neilands un Līga Kitchen. Publicētā stāsta autore – Zane Zusta.

Žurnāls drukāts uz kvalitatīva papīra, kas ļauj bērniem brīvi izpausties - krāsot, gleznot, griezt un līmēt. Papīra kvalitāte nodrošina, ka žurnāls darbošanās laikā neizjuks, bet sniegs gandarījumu par padarīto.

Iegādes vietas

Žurnāls iznāk reizi 3 mēnešos. To var iegādāties Pikolo mājas lapā www.pikolozurnals.lv ar piegādi uz jebkuru pasaules valsti. Žurnālu var nopirkt radošajos veikalos: Rīgā - “Mazā Cilts”, Galerijā “Istaba”, “Manilla”, “Mr.Page”, “Muki.lv”, “Micars”. Liepājā -  “Mulle”, Cēsīs -  “Tilli”, Kuldīgā -  “Kuuld”, kā arī “Jānis Roze” grāmatnīcās visā Latvijā.

 Žurnālu “Pikolo” ir iespējams arī abonēt 2020.gadam uz jebkuru pasaules valsti. Šobrīd abonementu var pasūtīt arī kartītes formātā, lai iepriecinātu bērnu ar skaistu un oriģinālu dāvanu svētkos.

Uzzini Pikolo jaunumus,  sekojot Instagram un Facebook @pikolo.magazine

Publicitātes attēli: Rita Martinova

Informāciju sagatavoja:

Katrīna Tālberga

Žurnāla Pikolo izdevēja