Ieskaties RITO  viesību rīkošanas ieteikumos un laimē bērnu trauku komplektu

Ieskaties RITO viesību rīkošanas ieteikumos un laimē bērnu trauku komplektu

31. Aug 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojoties skolas laikam – kārtīgas svinību pamatā ir jautra un pārdomāta bērnu ballīte. Neaizmirstam, ka ballīte ir bērniem, jo vecākiem jāuzņemas visa organizatoriskā puse taču pēc ballītes gandarīti būs gan vecāki, gan priecīgi būs bērni.

Ieskaties RITO ieteikumos un laimē bērnu trauku komplektu!

Ballītes tēma

Mūsdienās ir ierasts ballītei piešķirt tēmu, bieži vien multfilmu varoņu tēlos, krāsās un atribūtikā. Ballītes tēma parasti tiek ietverta ēdiena pasniegšanas veidā,  ēdiena servēšanā un tās dekorācijās – vai īpaši tematiskos aksesuāros. RITO iesaka kopā ar bērnu izrunāt – kādas tēmas viņam ir aktuālas un smelties iedvesmu krāsās un krāsu kombinācijās, bieži bērniem krāsu elementi un salikumi rada iemīļoto multfilmu asociācijas.  

Ielūgums

Tas noteikti var raksturot ballītes tēmu. Vecākiem jāizdomā par organizatorisko pusi – kad? Cik ilgi? Cik daudz viesu? Vai viesi nāk kopā ar vecākiem vai vieni? Parasti jo jaunāks bērns – jo ātrāk nepieciešams ballīti sākt organizēt. 

Izrotā ballīti

Atbilstoši tēmai – iegādājies rotājumus vai miksē kopā ar pašu veidotām dekorācijām, veidojot dekorācijas noteikti iesaisti arī pašu gaviļnieku. Atceries arī galda noformējumā izmantotie trauki akcentēs ballītes tēmu. RITO iesaka karodziņus ar jubilāra vārdu vai dzimšanas dienas skaitli.

- Atrakcijas

Noteikti nepieciešams padomāt kā bērni tiks nodarbināti – spēles, rotaļas, kādas citas aizraujošas nodarbes. Jo radošākas izpausmes – jo labāk. Ja budžets atļauj noteikti jāapsver iespēja piesaistīt ballītēs vadītāju, kas izklaidēs bērnus. RITO iesaka smelties idejas no interneta – krāsojamās lapas ballīšu tematikā, kopīga zīmēšana uz baloniem, kopīga dejošana u.c. 

- Ēdiens un galds

Jebkuras ballītes neatņemam sastāvdaļa ir kūka – arī šeit vecākiem jāpadomā kur pirkt? Pašiem gatavot? RITO iesaka iegādāties palīgus popkeiku gatavošanai, mini kēksiņu vai pat čipšu gatavošanas komplektu Ballītei gatavo veselīgus, taču noteikti vienkāršus ēdienus, kas viegli paņemami ar pirkstiem. Noteikti jāpadomā par galda noformējumu – RITO iesaka ballītēs izmēģināt mūsdienīgus vienreizējas lietošanas traukus “Magic experience” , kas ļauj atdzīvoties tēliem, kas uz tiem attēloti. Jālejupielādē aplikācija un jāizmanto kāda viedierīces kamera. Var izvēlēties stikla vai porcelāna traukus ar dažādu multiplikācijas varoņu tēliem uz tiem.

( RITO līdz par 4.09.2016 – atlaides visiem bērnu traukiem, pusdienu kastītēm un galda piederumiem ieskaties šeit)

RITO novēl skanīgas un priecīgas ballītes

20160825214733-49727.jpg 

KONKURSS! Laimē bērnu trauku komplektu! 

Ieskaties RITO interneta veikalā, aplūko bērnu sadaļu un komentāros uzraksti, kādu tematisku bērnu ballīti plānojat organizēt vai varbūt jau esat organizējuši! Kā arī miniet, ko vēlētos izmantot no RITO klāsta noderēs ballītes rīkošanai.

izlozēsim 1 laimīgo, kas 1.septembrī saņems jaunu bērnu trauku komplektu

Sadarbībā ar trauku veikalu RITO

20160829110442-59621.jpg

inleila inleila 31. Aug 2016, 22:11

Dažas tematiskās ballītes tika rīkotas, bet visvairāk izdevās dzimšanas dienas ballīte multfilmas "Vāģu" stilā. Bija trauki, bērnu šampānietis, karodziņu virtene multfilmas tematikā. Šogad vēl gribam uzrīkot rudens balli. Ar lapu virtenēm, pieskaņotu galda klājumu un rudens velšu ēdieniem. Tāpēc noderētuhttp://www.rito.lv/lv/shop/virtuves-piederumi/rives/cipsu-pagatavosanas-komplekts jo šogad laba kartupeļu raža un bērniem čipsi garšo. Vēl arī http://www.rito.lv/lv/shop/sulas-ledusskapja-kruzes/my-drink-sulas-kruze-ar-vaku-un-4-kruzem-zala-25l jo šogad liela ābolu raža un ballē būs pasgatavota ābolu sula.

lauvinja lauvinja 29. Aug 2016, 16:27

Ir bijušas dažādas tematiskās ballītes - Pepijas, Pirāti, Vinnijs pūks un citas, noderīgākā lieta, nenoliedzami, ir vienreizējie trauki, kas īpaši ērti ir tad, ja ballīte tiek organizēta ārpus mājas - īrētās telpās, kādā no bērnu izklaides centriem vai piknikā.

Ja būtu ļauts pasapņot, tad es gribētu minikūciņu cepšanas formu (http://www.rito.lv/lv/shop/cepestrauki/silikona-formas/mini-kucinu-konfeksu-gatavosanas-forma-24gab), Popkūku un keksiņu statīvu (http://www.rito.lv/lv/shop/trauki/servejamie-trauki/sweetly-does-it-keksinu-un-popkuku-stativs-3cm) un boles trauku kā lielajiem, protams bezaokaholiskai bolei (http://www.rito.lv/lv/shop/trauki/servejamie-trauki/party-boles-trauks-ar-vaku--).

helliite helliite 29. Aug 2016, 14:34

Līdz šim mums sanākušas lielākas 3 tematiskās ballītes:
1)traktoru ballīte, kur ielūgums bija ar traktoru, kas velk piekabi un ciparu 2 (tā bija 2.dzimšanas dienas ballīte).
Istabu izrotāju ar traktoru virtenēm ( saprintēju traktorus un piestiprināju pie auklas ar skoču un pārvilku pāri visai istabai), izskatījās super. Par cik dzimšanas diena ir Ziemassvētku laikā, tad sataisīju traktoru piparkūkas ( ar nazi griezu formu un ar glazūru apzīmēju) + mans lielākais veikums bija no kartona uztaisīts traktora šablons, kuru izmantojām fotosesijā.
Papildus bijām sataisījuši vienādus kreklus mums ar tēti un bērnu, baltus, kuriem virsū tika uztaisīti krāsaini mazā nospiedumi roku (auduma krāsas nopirku hobbyset veikalā, tur ļoti daudz ko foršu var atrast). Kūku taisīju pati, cepuma kūka divnieka formā.
2) Hokeja ballīte- bērnam uz 3.dzimšanas dienu. Ielūgumi bija uztaisīti kā hokeja biļetes, izdomāju mazajam pašam savu hokeja talismanu un logo. T-bodē pasūtīju arī krekliņu ar to pašu hokeja logo un ciparu 3 uz muguras. No piparkūkām uztaisījām tādus kā hokeja kreklus kur katram ar glazūru uzrakstīju virsū ciemiņu vārdus, tas bija kā tāds "paldies"par ierašanos. Kūku šajā reizē pasūtīju, mazliet ķīmiska jau sanāca, jo glazūra bija no mastikas kā ledus laukums, ar hokeja nūju un uz ripas bija tas pats bērna hokeja logo, bet izskatījās super 😀
Un protams arī virtenes ar hokeja cilvēciņiem bija. Tās virtenes īstenībā ir dikti foršas, daudz neizmaksā, jo taisi pats, protams, aizņem laiku,kamēr sataisa, bet vismaz padara telpu interesantāku.
3) ballīte,kas bija nesen vasaras sākumā, bija cirka ballīte. Tur izdomāju 10 uzdevumus, kas mazajiem ciemiņiem bija jāpilda, par katru uzdevumu dabūja speciālā lapiņā uzlīmes ( uzlīmes atradu internetā, saprintēju uz līmpapīra), uzdevumi bija sākot ar bildēm ar klauna degunien, bundžu nogāšanu ( dabūju 10 tukšas piena bundžas, aplīmēju ar svītrainu papīru), masku taisīšanu, burbuļu pūšanu. No dekorācijām bija plakāts ar uzdevumu aprakstiem, hēlija baloni ar dzīvnieku attēliem, bundžas, popkorns, cukurvate, krāsojamas maskas. Šī laikam man vislabāk patikusi ballīte, jo bija labs laiks, mazie ārā nodauzījās, 2-3h aktīvi darbojās, un, kad dzirdi atsauksmes, ka vakarā nevar aiziet gulēt, jo stāsta, cik viss bija interesanti un forši, tad nu zini,ka ir bijis vērts censties 😀 Finālā par izpildītiem visiem uzdevumiem ( kuru starpā bija arī zupas ēšana, lai visi obligāti arī ko apēd 😃 ) bija pārsteigums- lielā, apaļā ledene uz kociņa.
Man pašai ļoti patīk plānot šādas ballītes, gribās lai ir ko atcerēties, ir kas interesantāks par vienkāršu ārdīšanos un kūkas ēšanu. Lai gan šīs ballītes ir prasījušas arī diezgan lielu finansiālu ieguldījumu, daļa no dekoriem izmaksāja ļoti lēti vai pat gandrīz neko. Tā,ka atliek tikai ļaut vaļu fantāzijai, pasmelites idejas pinterestā un padarīt svētkus aizraujošākus.

Nākamā ballīte varētu būt, piemēram, pirātu stilā. Kur varētu izmantot vienreizējos traukus ar pirātu tematiku,
http://www.rito.lv/lv/shop/bernu-trauki/vienreizejas-lietosanas-preces/magic-xperience-pirate-skivji-d23cm-1gb-13kg-iep,
Un
http://www.rito.lv/lv/shop/bernu-trauki/vienreizejas-lietosanas-preces/magic-xperience-pirate-glazes-2l-1gb-52kg-iep.
ielūgums varētu būt dārgumu kartes izskatā, un bēriem varētu izdomāt dāžadas mīklas, kuras risinot varētu nonākt pie apslēptajiem dārgumiem- kas varētu būt kaste, kas sakrāsota kā vecajos laikos un pildīta ar šokolādes medaļām. Domāju bērni būtu sajūsmā, es laikam pati arī 😃😃😃

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 29. Aug 2016, 12:42

Manā ģimenē jau nosvinētas divas bērnu ballītes. Pirmās ballītes tematika bija Minjoni, viss bija dzeltens ar zilo pieskaņu, bij arī Minjonu kūka un tēta zīmēts apsveikuma plakāts ar Minjoniem un dzelteni baloni visapkārt. Viesiem bija jāierodas dzeltenā apģērbā. Otrā tematikā ballīte bija Būvu stilā. Šoreiz bijām tikai ģimenes lokā, bija violeti baloni un violetas virtenītes. Šogad (14. septembrī) organizēsim trešo ballīti - tematika vēl plānojas vai nu Vinnija Pūka stilā vai nu mašīnīšu stilā, tāpēc lieti noderētu Rito vienreizlietojamie trauki ar izvēlēto tematiku, salvetītes šmulīgo mutīšu un saldo roku slaucīšanai un protams vienreizlietojamās glazītes. Gan droši bērniem, gan mammai vieglāk pēc svētku seku likvidēšanai. 😀