Ielūgums uz Šokolādes svētkiem “Laimas” fabrikas pagalmā

Ielūgums uz Šokolādes svētkiem “Laimas” fabrikas pagalmā

05. Jul 2018, 12:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Par godu Starptautiskajai šokolādes dienai Latvijā mīlētākais saldumu zīmols “Laima” aicina uz Šokolādes svētkiem 2018. gada 11.jūlijā. Šajā dienā Rīgas iedzīvotājiem un viesiem “Laimas” šokolādes fabrikas pagalmā, Miera ielā 22 būs sarūpēti gardi un interesanti pārsteigumi, kā arī daudzveidīga svētku programma. 

Šokolādes dienā no plkst. 16.00 līdz 23.00 “Laima” aicinās iesaistīties dažādās aktivitātēs – piedalīties lielajā saldumu loterijā, kopīgā šokolādes gleznas veidošanā, foto aktivitātēs un  ļauties maģijai kopā ar burvju mākslinieku. Papildus tam bērni varēs laisties Laimes karuselī, piedalīties sejas apgleznošanas darbnīcā un daudzās citās aizraujošās aktivitātēs.

Līdztekus aktivitātēm “Laimas” pagalmā uz lielās skatuves muzicēs vairāki iecienīti Latvijas mākslinieki. Jau plkst. 17.00 uzstāsies jaunā, talantīgā dziedātāja PATRISHA, savukārt plkst. 19.00 blūza/folk grupa “RAHU THE FOOL”, bet plkst. 21.00 ar koncertprogrammu “Mēs pārejam uz Tu” visus priecēs Latvijā iemīļotā dziedātāja Aija Andrejeva un viesmākslinieki Alex un Ansis.

 Kopš 2012. gada “Laima” ir ieviesusi šokolādes dienas svinību tradīciju Latvijā, ik gadu gādājot interesantus pasākumus un aktivitātes Rīgas iedzīvotājiem un viesiem. Starptautisko šokolādes dienu 1995. gadā pirmoreiz atzīmēja šokolādes mīļi Francijā, bet šodien šie gardie svētki ir iecienīti teju visā pasaulē. Papildus tam ASV šokolādes dienu svin ievērojami biežāk  – trīs reizes gadā: 11. jūlijā Starptautisko šokolādes dienu, bet 7. jūlijā un 28. oktobrī – Nacionālās šokolādes dienas.

“Laima” ir atpazīstamākais saldumu zīmols Baltijā, kas apvieno visas Latvijas saldumu rūpniecības vēsturi vairāku gadsimtu garumā. “Laimai” raksturīgo unikālo garšu nodrošina šokolāde, kas pagatavota, saglabājot senās prasmes un receptes, papildinot tās ar mūsdienīgām ražošanas tehnoloģijām un metodēm. Pašlaik “Laimas” produktu portfelī ir teju 250 dažādu produktu, kas pieejami Latvijā un ārvalstīs. “Laimas” produkcija ir nopērkama 20 pasaules valstīs: Lietuvā, Igaunijā, Baltkrievijā, Dānijā, Grieķijā, Lielbritānijā, Īrijā, Izraēlā, Islandē, Itālijā, Kanādā, Moldovā, Nīderlandē, Norvēģijā, Portugālē, Krievijā, Slovākijā, Spānijā, Vācijā un ASV.