Gultiņa bija slapja līdz atklājām DryNites®

Gultiņa bija slapja līdz atklājām DryNites®

16. Aug 2013, 12:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Esmu divu bērnu māmiņa. Keita ir 11 gadus veca bet Lukasam ir 8 gadiņi. Līdz tam kamēr neatklājām DryNites bijām izmisuši, abas gultas bija slapjas katru nakti, kaut arī cēlāmies augšā un vedām bērnus uz tualeti.

Meita atteicās doties kaut kur ciemos, ja bija jāpaliek pa nakti, dēliņu kāda māmiņa vispār atteicās pieņemt jo viņas palagi būšot slapji un to viņa nevarot paciest, pēc tā arī dēls atteicās doties pat uz viss dārgāko piedāvāto nometni, neviens kam pastāstīju kas notiek ar maniem mazajiem nevēlējās viņus pieņemt kādās ballīytes jo nesaprata cik tas ir grūti un kā jūtas mazais. :(

Bija laiks kad cēlu mazos augšā pa nakti un viss bija kārtībā taču kad nepiecēlos, gulta no rīta atkal slapja. Abi bērniņi auga arvien lielāki taču nakts enurēze nepazuda. Tad atklājām DryNites biksītes un bērni kļuva drošāki, apmeklēja draugu ballītes, Lukass nebaidījās doties uz dārziņu jo neviens viņu tur vairs neapsmēja, viss bija lieliski, un arī tagad ir lieliski, jo meitai arvien biežak nakts biksītes ir sausas un gaidam kad tas pats notiks arī ar dēlu. :)

Ar cieņu Keitas un Lukasa mamma Gunta

Savus blogus pievienojiet www.bernuenureze.lv caur podziņu:

 

Ikviena bloga autorei dāvināsim DryNites® uzsūcošas nakts biksītes!