FOTOKONKURSS: Manas princeses lomu spēles

FOTOKONKURSS: Manas princeses lomu spēles

28. Oct 2014, 15:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, dārgās pirmsskolnieču māmiņas!

Šoreiz konkursiņš tieši Jums! Jūs taču zināt, ka bērni pēc 2 gadu vecuma ir lieliski rotaļu biedri, kas vēlas izmēģināt savus spēkus un zināšanas lomu spēlēs, vai ne? Par ko meitenes visbiežāk vēlas kļūt? Par princesēm! Bet arī tas vēl nav viss, vai ne?

Tad nu šoreiz Jums ir tā iespēja piedalīties bilžu konkursā par šo tēmu!

Konkursa noteikumi: Pastāsti, kādas lomu spēles Tavs bērns mēdz spēlēt! Pastāsti, kādas lomu spēles mēdzat spēlēt kopā, rotaļāšanās ar bērnu jau ir Tavs bonusa punkts! Varbūt kopā spēlējat "tējnīcas" un Tev jātēlo, ka dzer bērna pasniegto tēju, varbūt, ka spēlējat pieņemšanu "pie ārsta", vai spēlējat "veikalos"  vai "skolās"!

Konkursa ietvaros drīksti izpausties ar pilnīgi jebkādu lomu spēli Tavā un Tava bērna izpildījumā! Un tātad - iesūti vismaz 3 bildes ar parakstiem!

Balva

grāmata "Mazās princeses viesības" no Zvaigzne ABC:

20141003095316-21222.jpg

Vairāk par grāmatu www.zvaigzne.lv>>

Ikvienai mazajai princesei kopā ar draudzenēm patiks spēlēt karaliskās viesības, izmantojot šo burvīgo dāvanu. Tajā ir miniatūra tējas servīze ar 17 sastāvdaļām, 16 lappušu grāmatiņa ar gardu kēksiņu un cepumu pagatavošanas receptēm, kā arī skaisti ilustrēta 24 lappušu pasaka par Pelnrušķīti.

ROTAĻU VIESĪBU KOMPLEKTĀ IETILPST:
tējkanna ar vāciņu • divas tējas tasītes • divas apakštasītes • divas dakšiņas • divas karotītes • divi nazīši • piena krūzīte • cukura trauks ar vāciņu • divi šķīvīši 

Balvas vērtība - 17,98 €


Uzvarētāju noteiks stāsta skatījumu skaits, tātad - Jūs pašas! Tāpēc, neesiet kūtras, ne tikai piedalieties, bet arī ieskatieties citos stāstos un komentējiet tos! Neesiet vienaldzīgas!

Kā piedalīties konkursā?

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU" Izvēlies FOTOBLOGU

- Izvēlies rubriku Pirmsskola un tagu -"Pirmsskolnieku-klubiņš"

- Iesūti mums vismaz 3 foto kopā ar aprakstiem!

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

 

Konkursa termiņš: Konkurss ilgs līdz 26.oktobrim ieskaitot. Uzvarētāju noskaidrosim jau 27.oktobrī!

Veiksmi konkursā un  gaidām Jūsu bildes!