Bērnudārznieka dienasgrāmata: svētku diena dārziņā, un pēc tam atkal pa mājām - klepojam

Bērnudārznieka dienasgrāmata: svētku diena dārziņā, un pēc tam atkal pa mājām - klepojam

04. Sep 2013, 10:10 veesma veesma

Sākas septembris, un Emīlam šis jau būs otrais mēnesis bēnudārzā.

Augustā no 22 dienām Emīls dārziņu apmeklēja 15 dienas, 7 dienas slimoja.

Pirmdiena, 2 septembris sākās ar nelielu klepu no rīta, bet tā kā bija svētku diena un arī māsas sāka doties uz skolu, es Emīlu uz dārziņu palaidu, bet līdz pusdienām, jo pēcpusdienā bijām norunājuši, ka aiziesim uz pasākumu, kas veltīts Zinību dienai.

Dārziņā Emīls ieradās ar ziediem gan audzinātājā, gan auklītei. Uz dārziņu nu jau dodas bez raudāšanas, bet  neteikšu, ka ar īpašu patiku. Kā viņš pat saka - es negribu uz dārziņu, bet neko darīt, jāiet vien ir.

Audzinātājām gan teicu, ka Emīls no rīta klepoja, bet viņās teica, nekas, lai tik nākot uz dārziņu kamēr nav temperatūras, jo patreiz daudzi bērni puņķojoties un klepojot.

Pusdienlaikā aizgāju pakaļ, Emīls bija tiko paēdis pusdienas un devāmies pakaļ māsām. Jāsaka, gan ka laiks pie mums bija briesmīgs, lija lietus un bija ļoti vēsi. Tā ka pasākums mums atkrita. Tad mēs nolēmām nopirkt bērniem picas un doties uz mājām.

Emīls bija ļoti priecīgs, stāstīja, ka viņiem dārziņā bija pasākums Zinību dienai, un audzinātājas katram bērnam uzdāvināja zīmulīti - tārpiņu.

20130904095255-12004.jpg

Naktī uz rīta pusi Emīls sāka stipri klepot, gandrīz līdz vemšanai un es nolemju, ka uz dārziņu viņu nelaidīšu, bet tā kā man jāiet uz darbu, tad zvanu savai mammai un lūdzu atbraukt, lai pieskatītu Emīlu. Emīls izrādās ļoti priecīgs, ka atbrauks ome un nevajadzēs iet uz dārziņu.

Tā nu otrdien Emīls paliek mājās un ārstējas. Klepojis esot gan vairāk no rīta, pa dienu mazāk un tad atkal vairāk sāka klepot vakarpusē.

Trešdiena. Arī šodien tā kā man uz darbu nav jāiet, atstāju Emīlu mājās, jo no rīta atkal dikti klepo, arī deguns ciet. 

Domāju, ka šonedēļ visu nedēļu paliksim mājās, negribās, lai saķer vēl ko vairāk.

Turpināšu, kad atsāksim bērnudārza gaitas.

 

Vēsma

20121128173408-44521.jpg

www.bernuenureze.lv