Atlaižu bums

Atlaižu bums

03. Feb 2019, 18:42 Anettte_G Anettte_G

Jā, tieši šobrīd tirdznecības centros un internetveikalos norisinās fināla izpārdošanas. Kāds teiktu, ka palikuši neejošie izmēri, vecu vecās kolekcijas, bet man kaut kā vienmēr izdodas gan sev, gan dēliņam atrast kādu pērli. Šoreiz par to, kur iegādājos mūsu divgadniekam apģērbu atlaižu laikā. Patiesībā Marko drēbes pērku tikai atlaižu laikā nākamajai sezonai, jo bērns ātri aug, un nevēlos lieki tērēties, ja varu ietaupīt.

 

 

Tā kā nedzīvojam Rīgas centrā, tad t/c Galleria Riga iegriezties sanāk reti. Biju iepriekš dzirdējusi par jauno GĒMO veikalu, tāpēc nolēmu to apmeklēt. Izbrīnīja, ka uz palielo veikala platību neredzēju it ne vienu pārdevēju/konsultantu, kas varētu palīdzēt atrast nepieciešamos izmērus. Kad pašas spēkiem izdarīju izvēli, arī pie kases nācās krietni gaidīt, kamēr pārdevēja izlīda no noliktavas. Kopumā īsti klāsts neuzrunāja, bet atlaides šim tam bija. Iegādājos bītlenīti, kādu bērnam jau sen kāroju vien par 4 eur.

Šis un citi tīkla KOTRYNA veikali mums ir pazīstami un esam to klienti. Biju dzirdējusi, ka izpārdošanā kvalitatīvām drēbītēm ir ļoti labas atlaides, taču šoreiz Galleria Riga apmeklējām tieši zīmola NEXT plašā klāsta dēļ. Arī šeit iegādājos krekliņu ar garām rokām tikai par 4,50 eur. Piedāvājums visiem izmēriem gan zēniem, gan meitenēm bija diezgan plašs.

Vispār man ļoti patīk iepirkties internetveikalos, jo preču klāsts ir daudz plašāks kā veikalos. Meklēju, atradu, taču galu galā nopirku veikalā, jo mājaslapā palikuši pārsvarā mazie izmēri. Gluži kā iepriekšējā gadā, Marko ļoti laicīgi tika pie siltas rudens/ziemas jakas nākamajam gadam tikai par 23 eur

Šī zīmola drēbes lielākoties pērku tikai mājaslapā, jo Latvijas veikalos piedāvājums ir diezgan švaks. Novaktēju lielās atlaides un akcijas, kad ir bezmaksas piegāde. Īstais laiks, lai par superīgām cenām iegādātos apģērbu vasarai.

 

Zīmols pats par sevi nav dārgs, taču arī kvalitāte nav pārāk laba. Te pārsvarā iegādājos apģērbu, kuru dienu dienā tāpat bērnudārzā nošmulē un nonēsā. Šobrīd veikalā palikuši pēdējie atlaižu atlikumi.

 

Krienti retāk, bet esmu sūtījusi apavus no yoox.com, kā arī mytoys.de.

Kādi ir Tavi iecienītākie bērnu apģērbu veikali, kur iegādāties to par izdevīgām cenām? Joprojām neesmu atradusi internetlapu, kur būtu labas cenas, kvalitatīviem bērnu apaviem. Gaidīšu ieteikumus!