atgriezšanās blogs, un ......dāvini citiem, lai prieks visiem!

atgriezšanās blogs, un ......dāvini citiem, lai prieks visiem!

04. Mar 2019, 11:58 annijalise annijalise

Sveicinātas visapkārt!

Paldies,ka saņēmu uzaicinājumu "atgādināt" par sevi.

Joprojām dzīvoju Latvijā, audzinu divas meitas Anniju un Alisi, un dzīvoju kopā ar savu jauko vīru Aini.

Ir zināmas pārmaiņas pagājušas, kopš https://maminuklubs.lv/sieviesu-klubs/sagaidam-lieldienas-270617/ pēdējās reizes, kad biju šeit ievietojusi blogu.

Pavasaris atkal klāt, tas tuvojas un to var sajust ar visām maņām, man aiz muguras ir pagājis diezgan trauksmais laiks, bet šobrīd dzīvojam mazpilsētas centrā, savā privātmājā un viss ir lieliski.

Esam uz savas ādas izjutuši, kā ir pārcelties, ar bērniem, kā ir pašiem savām rokām izremontēt māju, kā sakārtot savu vidi apkārt.Tas nebija viegli, bet kopā dzīvojot un mīlot vienam otru tas ir paveicams.

Bet šodien ne par to ir stāsts, šodien manai jaunākajais meitai ir vārda diena, un vakar mēs izdomājām, ka šodien varam dāvināt prieku viņas bērnudārza grupas biedriem.

Meitas grupiņa saucas "Bitītes", un tagad aktuāla ir tēm: Par un ap bitēm, un neta dzīlēs atradu, kā var jauki pasniegt konfektīti uz kociņa.

Tad arī nozīmējām no datora paraudziņu, sameklējām dzeltenu papīru un zīmējām un griezām Bitītes, noslēgumā bija jāuzzīmē ķermenītis, un novēlējums jāieraksta, un pārsteigums bija gatavs.

Tā bija ļoti jauka pēcpusdiena, jo darot šos mazos darbiņus var izrunāt daudz, ko kopā ar bērnu, un tas ir 100000 reizes labāk, nekā pirkt nākamo dārgo rotaļlietu ( par to tēmu man droši vien iznāktu vesels blogs).

Šorīt meita labā garastāvoklī aizgāja uz bērnudārzu,ar lepnumu un prieku grupā ieejot deva audzinātājai savu pārsteigumu grupas biedriem.

Jaukās mammas, un tēti darbojaties kopā ar bērniem, jo tās ir pašas jaukākās reizes esot kopā ar saviem bērniem, pašas labākās emocijas un arī  atmiņas.

Lai arī jums izdodas!

ar cieņu annijalise