4 briļļu valkātāju tipi – kurš no tiem esi tu?

4 briļļu valkātāju tipi – kurš no tiem esi tu?

17. Mar 2020, 17:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mirklī, kad ģimenē ir ienācis bērniņš un ar vien mazāk laika spējam veltīt sev, daudzām māmiņām aktuāls kļūst jautājums – kā nepazaudēt savu iekšējo harmoniju un tēlu, veltot tam pēc iespējas mazāk laika?

Mums ir atbilde – briļļu ietvari! Veiksmīgi piemeklēti, tie kļūs par īstu stila odziņu tavā garderobē - ar tiem tu pāris sekunžu laikā spēsi pilnībā mainīt savu tēlu, neiztērējot daudz līdzekļu. Pareizi piemeklētas brilles ne tikai rūpējas par tavas redzes labsajūtu, bet arī veido tēlu, uz ko reaģē apkārtējie cilvēki. Tās vienā mirklī ļauj pārslēgties no klasiska līdz pat rotaļīgam tēlam, radot patīkamu noskaņojumu pat vispelēkākajās dienās.

Mūsdienās briļļu ietvari pieejami plašā krāsu, formu un izmēru klāstā, kas spēj piešķirt tavam tēlam svaigumu tad, kad pucēšanās laikam atvēlētas vien nieka 5 minūtes. Pateicoties arī virtuālo uzmērīšanu iespējām un online pasūtījumiem, briļļu iegāde ir kļuvusi vēl ērtāka un pieejamāka kā nekad. Šis ir viens no iemesliem, kāpēc ar vien vairāk stilistu un pasaulē atzītu dizaineru iesaka savu garderobi papildināt tieši ar dažāda veida un stilu ietvariem.

Lai veiksmīgāk spētu orientēties plašajā ietvaru klāstā, kopumā iespējams izdalīt 4 dažādus briļļu valkātāju tipus, kas labprāt iegādājas brilles ne tikai veikalā, bet arī tiešsaistē. Iepazīsties ar tiem un sajūti, kurš no tiem visvairāk atbilst tev!

Klasikas piekritēja

Vienkārši, bet vienmēr aktuāli – tā sev piemērotus briļļu ietvarus izvēlās klasikas piekritējas. Viņu tēlu raksturo tradicionāli un ieturēti briļļu stili, kas mijas ar minimālistiskiem dizaina elementiem. Toņu gammā klasikas cienītājas turas pie pārbaudītām vērtībām – vienmēr aktuālais melnais, kā arī visam klāt ejošais caurspīdīgais un pelēkais. Tieši šīs dāmas plašajā kolekciju klāstā spēj atrast īstos ietvarus, kas savu aktualitāti nezaudēs vairāku gadu garumā!

Modes dāma

Mode mainās, bet stils paliek. Modes dāmas savās izvēlēs ir drosmīgas un nebaidās dot priekšroku jaunākajām un stilīgākajām tendencēm. Viņu briļļu maciņos dominē uzmanību piesaistoši un moderni briļļu ietvari ne tikai spilgtās krāsās, bet zelta, burgundija un citos dārgos toņos. Modes dāmu vidū ļoti iecienīta kļuvusi kaķacs forma, kuru iespējams atrast ikkatras briļļu ietvaru kolekcijā. Tieši viņas ir tās, kas brilles visbiežāk pērk arī bez receptes, jo jaunākie trendi no lielāko zīmolu modes skatēm ir tieši tas, kas dāmu garderobei piešķir īpašu odziņu.

Retro dīva

Jaunais ir labi aizmirsts vecais – tā par stilu jūsmo retro dīvas! Viņas priekšroku dod veco laiku briļļu ietvariem, tiem atdzimstot vēl nebijušā, ultra-stilīgā veidā. Retro stilā priekšroka tiek dota apaļām un kaķacs formām metāla ietvaros, radot vienkāršu, taču specifisku tēlu. Melnie, brūnie, pelēkie un caurspīdīgie toņi, kas dominē krāsās un detaļās, rada vieglu bohēmu un ļauj sapņot par piedzīvojumiem bagātiem festivāliem ezera krastā.

Profesionāle

Šis ir spēcīgs stils, kas izraisa tūlītēju asociāciju ar autoritāti. Profesionālās dāmas izvēlas klasiskus, taču izteikti maigus un vieglus ietvarus zemes toņos. Šajā stilā galvenokārt dominē ovālas un kvadrātainas formas bez īpašām detaļām. Profesionāles ne tikai rūpējas par ieturētu stilu, bet arī redzes veselību, priekšroku dodot lēcām ar kaitīgās zilās gaismas bloķējošo BlueBalance pārklājumu un regulāri apmeklējot acu ārstu, lai izrakstītu tieši sev piemērotas brilles pēc individuālas receptes.

Ļauj šiem tipiem kļūt pat ceļvedi briļļu izvēlē – izvēlies kādu no tiem vai kombinē vairākus, lai iegūtu savu unikālo tēlu! Konkrētu ietvaru formu izvēlē ņem talkā 3D virtuālās pielaikošanas tehnoloģiju, kas sniedz iespēju ātri un ērti pielaikot brilles, kamēr bērniņš čuč vai rotaļājas ar pārējiem ģimenes locekļiem. Radi savu stilu, izvēloties atbilstošas brilles, pasūti izmēģinājuma ietvarus un ļaujies nesteidzīgai pielaikošanai arī pie spoguļa!

Tieši laimīga māmiņa ir harmoniskas ģimenes pamats – velti mirkli sev un pasaule uzsmaidīs tev pretim!

www.smartvision.lv