Čiekura zeme - Bērna pasaku valstība ,kurā būt...

Čiekura zeme - Bērna pasaku valstība ,kurā būt...

09. Oct 2012, 10:30 saulux10 saulux10

Un tā mēs ļaujamies visi vienā vienotā varavīksnes dejā, kurā mums nedaudz ir ļauts pasapņot par krāsām, iejusties bērna sapņos un viņu vajadzībās...

Kādā jaukā dienā mazās ceriņmeitenītes mazais stūrītis jau paliek par mazu, arī gultiņa jau ir par mazu,kur nu jau pastiepušās kājiņas ar mazajiem trauslajiem pirkstiņiem spraucas pa redeļu spraudzinām, gluži kā saules stariņi,kuri spraucas ārā no mākoņu maliņas.

 

 

Pāri pļavām pāri laukiem,varavīksne mūs nones pasaku valstībā,Čiekura zemē,kur mazajai Nikoliņai būt.Pasaku valstība,kurā izpausties,radīt radošus darbus,zīmēt,līmēt,pakrāsot,paveidot un padomāt,vietiņa kur pasapņot par princesēm un prinčiem,dzīvnieciņiem un ļaut brīvību sapņiem,kad dotos pie miera.

 

Čiekurs mazajai meitenītei Nikoliņai piedāvā skaistu radošu un elegantu vietiņu,kur īstenot savus sapņus un vēlmes,kur atgriezties pēc piepildītas dienas dārziņā,ceļojumā vai garā pastaigā,vieta kur iegrimt saldā, sapņiem piepildītā miedziņā un vieta,kur relaksēties pie papīra lapas ar krāsu paleti un izlikt emocijas uz papīra gaišajiem toņiem radot īstus mākslas darbus.

 

*Meitenītes Nikoliņas istabiņai jābūt radošai un krāsainai,bet ne agresīvos toņos.

*Mēbelēm jābūt praktiskām,lai neaizņemtu daudz vietas istabā,tieši tādēļ šāds komplektiņš ir mums ļoti noderīgs un iztabai piemērots.

*noteikti jābūt izveidotai vietai,kur spēlēties ar mantām uz kāda jauka pūkaina,mīksta un silta paklājiņa.

*istabā jāiekļauj daudz spilveni,jo ik pa laikam mums patīk uzrīkot spilvenu cīņas,kurās jautri izsmieties un iztrakoties,jo ik pa laikam jau varam atļauties iztrakoties ar bērniņiem,tā no sirds :)

*Jābūt galdiņam ar krēsliņiem

*un jaukai un mīkstai gultiņai:)

 

Vietiņa,ku mīt radoši darbi,kur plaukst jaunas idejas un jauni talanti būtu mazs mīlīgs kaķēns,kurš ritinātu kamoliņus ,kas piepildīti ar dziesmām un dejām,dzejas rindiņām un mākslas darbiem,kamoliņiem,kur krāsu gamma ir nepārspējama un emocijas,kuras nepietrūks nevienai dienai.Kaķēns,kurš saritinās kamoliņus ar meitenītes-Nikoliņas darbiem un sajūtām,priekiem un smiekliem.

Vietiņa,kur doties pie miera un izsapņot krāsainus sapņus,būtu miega pele ar zvaigznītēm,kuras ejot gulēt dziedās miega dziesmiņas.

Vietiņa,kur meitenīte satiksies ar prinčiem un princesēm,vieta,kur viņa dejos pa varavīksnes krāsu stīgām un ķers visapkārt esošos tauriņus un bizbizmārītes,kuras uzsēdīsies uz deguna galiņa un pačukstēs tai kādu joku un pakutinot deguna galiņu atkal pacelsies augstu augstu debesīs,bet lecot no krāsu stīgām iekritīs mīksti pūkainajās un krāsainajās ziedu lapiņās.

Un iespaidojoties no bērnistabu plaukst idejas arī vecākos un draugos,jo ikviens mēs varam kļūt par mazu pūkainu cālīti,kurā ikvienā spalviņā mīt kāds pārsteigums :)

ļaujoties sapņiem un mīlot tos sūtam sveicienus ikvienam,kas prot pasapņot un piepildīt sapņus ;)

 

Un rokas izstiepjot debesīs saucam"Lai dzīvo sapņi"

 

Baiba :)

BLOGU konkurss: Izvēlies sapņu bērnistabu

 

Konkursu piedāvā mēbeļu salons


www.ciekurs.lv