Šis un tas no NUK

Šis un tas no NUK

29. Sep 2012, 00:00 maijbite maijbite

Labdien!

Kopš izlasīju par konkursiņu, sāku domāt, kas mums mājās ir no NUK. Pirmais, kas ienāca prātā, bija ūdens termometrs. 

Mums, kā pirmā bērna vecākiem, sākumā tas ļoti noderēja, jo kā gan mēs varam zināt, cik grādu silts ūdens, kāds piemērots mazulītim utt. Pēc tam vīrs uz sajūtām iemācījās noregulēt ūdeni, zinot to, ka meitai vēsāks ūdens patika labāk.

Kā vēlāk izrādījās, no NUK mums ir arī pudelīte, ko saņēmām, kāzās no vedējiem.

Tā kā meita bija krūts bērns, šo pudelīti lietojām reti, bet, kad lietojām, tad izmantoju to sava pieniņa uzglabāšanai uz neilgu laiku, kad vajadzēja izskriet no mājas un atstāt bērnu ar tēti.

Rūpīgāk pameklējot, ieraudzīju, ka arī ķemmes ir no NUK. 

 

Pagaidām ar meitas ne īpaši biezajiem matiem sanāk lietot un patīk lielākā ķemmīte, kurai sariņi ir mīksti, nekas neko neplēš un var pieķemmēt pinkainos matiņus pēc vannas/pirms dārziņa u. tml.

Vēl viena lietiņa, kas mums ir, ir pateicoties Māmiņu klubam - pudelīte ar sporta uzgali. 

Šo meita izmantoja, kad vasarā gājām ārā, lai veldzētu slāpes. Tāpat viņai patika grauzt gumiju un korķīti, kad niezēja sāpošie zobiņi.  

Vēl viena lieta, kas bija mūsu mājās, bet nu vairs nav - NUK krūšturu ieliktnīši. Tā kā nebiju mēģinājus nevienus citus, šie mani ļoti patika. Izmantoju gana ilgi (ne visu barošanas laiku, bet lielāko daļu laika gan).

Precīzi nepateikšu, bet šķiet, ka arī pirmais knupītis bija no NUK. Daudz to nesanāca lietot, jo meita knupjus neatzina, bet kad izmantojām, kvalitāte un izskats apmierināja. Labi pildīja savas funkcijas.

Beigās sanāca diezgan daudzas NUK firmas lietiņas.

 

Maija 

Blogu konkurss “Mazais NUK fans"