“Zaļais brīnums” –  alternatīva tiem, kas grib dzīvot nekaitējot sev un videi

“Zaļais brīnums” – alternatīva tiem, kas grib dzīvot nekaitējot sev un videi

15. Feb 2011, 09:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kopš pagājušā gada Latvijā iedzīvotājiem tiek piedāvāts unikāls mazgāšanas līdzeklis, kas piedāvā principiālu jaunu, uz inovatīvām tehnoloģijām balstītu mazgāšanas metodi un spēj apmierināt atsevišķu iedzīvotāju grupu - zīdaiņu un bērnu vecāku, alerģisku cilvēku, astmas slimnieku pieprasījumu pēc atbilstoša veļas mazgāšanas līdzekļa – Biowashball.

{smallpic:4}

2009. gadā Milānā Biowashball līdztekus ar citiem augsta līmeņa dizaina objektiem, kuros izmantotas videi draudzības tehnoloģijas un kuri veicina dabas aizsardzību un saglabāšanu, saņēma inovatīvo tehnloģiju balvu WELL TECH AWARD 2009.

{smallpic:5}

{smallpic:6}

 

Biowashball ir jauna iespēja patērētajiem. Tā nesatur nekādus toksiskus savienojumus, tai nav nekādu blakusefektu, kas izraisītu audumu bojājumus. Biowashball neizraisa alerģiju, ko rada parasto mazgāšanas līdzekļu paliekas drēbēs, un ir laba alternatīva visiem, kas ikdienā cenšas saudzēt vidi un dabu. Lietojot šo mazgāšanas līdzekli vidē un gruntsūdeņos nenonāk fosfāti un citas ķīmiskas vielas. Tā ir arī iespēja ietaupīt finanšu līdzekļus.

 

Biowashball ir mazgāšanas līdzeklis, kas var aizstāt ķīmiskos mazgāšanas līdzekļus, un, lai arī darbojas pilnīgi savādāk nekā tradicionālie mazgāšanas līdzekļi, tas sniedz lietotajiem to, ko    sola, tajā skaitā iespēju ietaupīt naudu, nekaitēt savai veselībai un apkārtējai videi. Pirmie Biowashball lietotāji Latvijā, kas jau ir izmēģinājuši jauno produktu atzīst, ka ir apmierināti ar jauno ieguvumu.

{smallpic:1}

Programmētājs Jānis, trīs un divus gadus vecu bērnu un zīdainīša tēvs:

“Mūsu ģimene lieto Zaļo bumbu jau 4 mēnešus, un mani visvairāk iepriecina naudas ietaupījums. Netīrā veļa mūsu mājās ir apmēram tik pat daudz, cik gaiss, tāpēc mazgāšana notiek katru dienu. Zaļo bumbu ir viegli lietot un uzglabāt neapdraudot bērnu veselību. Veļas pulveris mums stāvēja plauktiņā pie griestiem, savukārt Zaļā bumba nav toksiska un nesatur norijamas detaļas. Sievai patīk, ka drēbes ir mīkstākas un gludākas, atkal var ietaupīt - nav jāgludina veļa. Tā kā bērnam lietojam auduma autiņus esam sajūsmā par Biowashball spēju novērst smakas - veļa ir pilnīgi bez smaržas.”

{smallpic:2}

Četru bērnu māmiņa Agita:

“Ar lielu interesi pirku Biowashball, jo vienmēr esmu saimniecībā centusies izmantot tikai ekoloģiskas lietas. Lietošanas „stāžs” vēl nav ilgs – 3 nedēļas, bet patiesi esmu ļoti apmierināta. Veļa tīra un patīk, ka tai pēc mazgāšanas nav smaržas. Bumbai darba pietiek, veļa tiek mazgāta katru dienu. Papildus ne pulveri, ne mīkstinātāju nelieku – nav vajadzības, tāpēc sanāk pamatīgi ietaupīt”

{smallpic:3}

Ieva, divu meiteņu un divu puiku māmiņa:

“Lietoju bumbu 2 mēnešus. Rezultāts mani apmierina, varu droši teikt, ka vīlusies produktā neesmu. Bumba veļu izmazgā tik pat labi kā pulveris. Man ir liela ģimene, kurā aug aktīvi bērni, un mammas jau zina, kas notiek ar drēbēm, kad puikas spēlē futbolu un rāpjas kokos utt. Dažkārt zeķes tiek savalkātas tā, it kā nebūtu apavi ko kājās vilkt. Šādos gadījumos es drēbes iepriekš mērcēju siltā ūdenī, kam pievienots balinātājs (pērku ekoloģiskos), parastā soda vai arī parastās veļas ziepes. Ja gadās grūti iztīrāmi traipi, tad tos vispirms apstrādāju ar žults ziepēm vai kādu citu traipu tīrāmo. Jāteic, ka šos pašus procesus veicu arī kad veļu mazgāju ar pulveri, jo nelietoju optiskos balinātājus.

 

Bet, nevajag, protams, domāt, ka stipri savalkātas drēbes tiks restaurētas un izskatīsies kā no veikala plaukta – tas notiek tikai dosju un arielu reklāmās. Ir vienkārši labi izmazgātas drēbes bez visādām smakām un alerģiju vai astmu izraisošām vielām, kuras nevar izskalot no drēbēm, kad tās tiek mazgātas ar parasto veļas pulveri.

 

Man patīk mans pirkums, lietoju arī Ecowashball - krāsainos bumbuļus trauku mazgāšanai un tie arī ir ļoti efektīvi.”

 

Arī citur pasaulē Biowashball atzīst, ka jaunais mazgāšanas līdzeklis spēj konkurēt ar tradicionālajam veļas pulveriem. Aptaujājot vairāk kā 980 Biowashball lietotājus visā pasaulē, ražotāji pārliecinājās, ka ar Biowashlbal ir apmierināti 92%  lietotāju. 78% aptaujāto atzīst, ka ar Biowashball var efektīvi aizstāt tradicionālos mazgāšanas līdzekļus. Par to, ka šis mazgāšanas līdzeklis spēj ietaupīt naudu ir droši 96 % lietotāju, un pilnīgi pārliecināti, ka šis līdzeklis ir videi draudzīgs un ekoloģisks produkts ir gandrīz visi – to atzīst 98% no aptaujātajiem.

 

Biowashball var iegādāties www.biowashball.lv un atsevišķos Latvijas ekoveikalos:


Oriģinālo BIOWASHBALL var iegādāties www.biowashball.lv, kā arī ekoveikalos – Rīgā: “Ecoboutique” (Elizabetes 25), “Dabīgi produkti” (Kr.Barona 41/43), “Veikals veselībai” (Lielvārdes 4), “Ekovirtuve” (Rūpniecības 11), “Uzkodu namiņš” (Rūjienas 7) – vertibumaina.lv, “Dabas pieskāriens” (Baltāsbaznīcas 42), “lavandas.lv”, “naturbaby.lv”, “babystore.lv”, “Zaļais veikaliņš” (Baznīcas 9/11, Hospitāļu 7a); “Ekosalons Annija” (A.Saharova 30); “Ekopreces” (M.Nometņu iela 45/53(ieeja no Nāras ielas); – Jūrmalā: “Ekopreces” (T/C Rimi Lielupe Viestura 22); – Liepājā: “Alvīne” (Zāļu 31); – Valmierā: “Daba runā” (Rīgas 37); - Ogrē : “Daba tev” (T/C Elvi Mednieku iela 21/23): – Jelgavā: “Daba tev” (T/C Pilsētas pasāža Driksas 4).

 

Pirms iegādājieties mazgāšanas bumbas citur, pārliecinieties, ka jūs pērkat oriģinālo versiju, ko ražo Šveices uzņēmums HaoPi Sarl! Ja jūs māc šaubas, sazinieties ar izplatītājiem Latvijā pa tālruni 65022339 vai 29466873 (LMT).

{smallpic:7}

{smallpic:8}

mamma27 mamma27 07. May 2010, 15:03

mani ar šitā bumba ieinteresēja pēc sižeta māmiņu klubā. Varbūt Rebeka var uzrakstīt kādas atsauksmes,jo tak rādīja,ka arī viņa ir mazgājusi ar šo bumbu. Tomēr no zināmiem cilvēkiem atsauksmes būtu labāk dzirdēt.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Produkts nav slikts, mēs iedevām mammām pamēģināt.

Un tas ir viens cilvēks, kas pēc speciāli pasūtīta antireklāmas raksta ir ielikts žurnālā.

Te derētu uzklausīt vēl citus viedokļus