Vai tagad es nedrīkstu braukt prom?

Vai tagad es nedrīkstu braukt prom?

01. Sep 2010, 17:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Topošais tētis Māris turpina rakstīt savu blogu... Šoreiz par to, vai grūtniecības laikā drīkst braukt komandējumos un atstāt topošo māmiņu vienu..

 

Grūtniecības laikā mīļotai sievietei ir parādījušas vairākas rakstura pazīmes, kuras agrāk nebiju pamanījis. Vairākums no tām grūtniecēm esot raksturīgas un ar tām ar laiku samierinājos.

 

Bet tagad uzrādījās kas tāds uz ko pat nezinu kā reaģēt.

 

Mans darbs ir saistīts ar komandējumiem. Pēdējā laikā gan tie nav tik bieži – kopš uzzināju, ka gaidām bērnu, cenšos no tāliem braucieniem izvairīties. Taču naudiņa ir jāpelna un tāpēc dažreiz aizbraucu prom.

 

Pirmo reizi tas bija 3.grūtniecības mēnesī. Pēc dažas manas prombūtnes dienām draudzene piezvanīja un teica, ka viņai ir temperatūra, vēl pēc dažām dienām uzrādījās arī klepus. Nolēmu ilgāk prombūtnē nepalikt un drīz atgriezos mājās. Piparu plāksteri, homeopātiskie sīrupi, smēres, un pēc dažām dienām grūtniece atkal bija sveika un vesela. Toreiz nepievērsu tam lielu uzmanību, kaut vai siltajās augusta dienās saaukstēšanos dabūt ir diezgan grūti.

 

Un tagad, dažas nedēļas atpakaļ atkal aizbraucu projām, šoreiz tikai uz 3 dienām. Piezvanot mājās otrajā dienā izrādījās, ka topošai mammiņai sāp vēders, vēlāk pacēlās temperatūra, bija vemšana…  Atbraucu mājās, viņa guļ pusdzīva, taču jau nākamajā dienā ir atkal vesela!

 

Un ko lai es domāju? Vai tagad vairs nedrīkstu braukt projām? Vai arī tā ir tikai sakritība? Negribētos jau ar grūtnieci eksperimentēt, bet ko lai dara?

11. Dec 2009, 19:29

mari, vai Tava grūtniece arī ielūkojas MK mājaslapā? Gribētos izlasīt viņas komentāru...😀
Nekontrolēta psihosomatiska saslimšana vai tomēr maza, sievišķīga viltībiņa? Bet skaidrs ir viens - saistība starp komandējumiem un organisma reakcijām ir nepārprotama. Lai gan no viņas puses tas ir savtīgi, tomēr pozitīvais moments tajā arī ir - ilgojas, grib būt kopā, Tu esi svarīgs...

10. Dec 2009, 18:51

Bet varbūt kārtīgi jāizvērtē kas ir svārīgāks un tomēr palikt mājās?

10. Dec 2009, 14:19

Tur ir tā lieta, ka, kad ar viņu runāju, viņa saka, ka visu saprot un normāli uztver, ka ir jābrauc projām. Tas viss noteikti zemapziņā notiek.
Un man gan naudu pelnīt vajag, gan par grūtnieci rūpēties...

rita123 rita123 10. Dec 2009, 08:52

Es arī domāju tāpat kā Rebekija😀