Uzticamā aukle - onkulis

Uzticamā aukle - onkulis

23. May 2010, 17:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaukais Zanes Cingleres brālis.

{pic:1}

Ieraugot mājas lapā, ka konkursam ir izvirzīts krusttēvs, vēlējos savu stāstu pastāstīt, cik Superīgs maniem bērniem ir onkulis – man jaunākais brālis. Atceros, ka savu vecāko dēlu jau 2 nedēļu vecu uzticēju auklēt savam jaunākajam brālim, kamēr biju Universitātē.

 

Tā arī brālis vienmēr man ir bijis liels palīgs. Tagad, kad man ir arī meitiņa, viņš viņu prot sasmīdināt, nomierināt. Vienmēr neatsaka, ka ir vajadzīga palīdzība. Viņš mums ir tehniskais palīgs, ja rotaļlietas ir saplīsušas, palīdz iepirkties un tagad pats galvenais, viņš mums ir šoferis, viņš ir super onkulis manam dēlam, jo dēls piedalās motokrosa sacensībās un tehniskās ķibeles šajā sporta veidā ir ikdiena, viņš nežēlo ne savu laiku, ne līdzekļus, iespēju robežās, lai saremontētu kvadraciklu un Kristers spētu piedalīties visās sacensībās.

 

Bija pat tāda situācija, kad viņš izjauca dzinēju pa nakti, no rīta braucot no Gulbenes uz Rīgu uz darbu, viņš ieveda defektēto cilindru meistaram Valmierā, tad nostrādāja nakts maiņu Rīgā, visu sestdienu pēc darba meklēja pa Rīgu jaunu cilindru, tad pēcpusdienā atkal brauca uz Valmieru, lai meistaram aizvestu pārvīlēt jauno cilindru un tad atkal brauca atpakaļ uz Rīgu uz darbu.

 

Parasti pēc nakts maiņām, kuras viņam beidzas 6 no rītā, viņš vienmēr brauc uz sacensībām, lai būtu kopā ar Kristeru, viņš viņam izstāsta pareizās špūres, kā pareizi jālec tramplīnos, kā tehniku sagatavot tā, lai tā būtu ātrāka. Viņš kopā ar Kristeru trenējas, viņš viņu ved uz trasi utt. Viņš ar puiku, kā arī manu meitiņu ir daudz biežāk kopā, nekā bērnu tēvi. Tas ir naudā nenovērtējams ieguldījums maniem bērniem un palīgs man, jo viņš atvieglo manu ikdienu, palīdzot audzināt manus bērnus.

 

Man vienmēr paliks atmiņā viņa teksts:” Mās, Tev nav pagaidām paveicies ar vīriešiem, bet Tev ir superīgi bērni, es ceru, ka man arī tādi būs!”

 

Zane Cinglere

Piesaki jūsu tēti konkursam "Mūsu mīļais tētis" arī Tu un laimē dāvanas no Huggies un Dailes teātra! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

10. Oct 2009, 21:43

Super!!!!
Uzreiz iedomājos par savu brāli, vinjam gan būtu bail auklēt tik mazinju bēbīti...😀😀😀

09. Oct 2009, 22:39

Labi ka tomēr ir tādi ONKUĻI 😀

09. Oct 2009, 19:06

Tiešām labs onkolis! Malacis!