Ugunskristības izturētas

Ugunskristības izturētas

27. Sep 2010, 20:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas pepy dienasgrāmata. Bērniem 5 gadi un 3,5 mēneši.

{smallpic:1}

Vakar bija tā trakā pirmā diena.. Ratus izcilāju, bet, kamēr atradu veidu, kā man ērtāk tos pacelt, paspēju pat pa trepēm nošļūkt, labi, ka meitene tad nebija ratos, bet savā gultiņā  gaidīja, kad atskriešu viņai pakaļ! 


Vakar, lai paildzinātu pastaigu, izgājām pirms vingrošanas ātrāk ārā no mājas, gājām līkumu caur mežu! Kluss skaists, skaidrs un viss sniegā- Cik skaisti! Pat nezināju, ka Valmiera ir tik skaista pilsēta! Vienīgi kad iznācām pie Valletas(T/C) Sāka nenormāli snigt un mēs burtiski pa 2 minūtēm pārvērtāmies par sniegavīriem, tāpēc nācās mukt ātrāk  bastionā uz vingrošanu! Meitiņai neliels tonusiņš ir un cītīgi apmeklējam bobotus!

 

Biju pārsteigta, ka šeit nebija jāstāv garās rindās un patīkamākais tas, ka vingrošana ir par brīvu! Rīga būtu mēnešiem stāvējusi rindā! Ar režīmu ir kaut cik labāk! Vienīgi meitenei agri nāk miegi un līdz ar to nakti izgulēt nevaram, jo ēst sāk gribēties! Bet nekas gan ar laiku tas viss ieies ritmā un mēs pielāgosimies! 


Vakar pamanīju, cik liels jau man dēls.. Visu laiku likās vēl jau mazais bērns, bet vakar viņš man ļoti palīdzēja- gan nest maisiņu, gan mājās spēlējās ar māsu, kamēr taisīju vakariņas.. Pat ūdeni atnesa padzerties, kad sāka sāpēt ķeizara šuve pēc ratu staipīšanas! 


Visu laiku cenšos sevi nodarbināt, lai izkliedētu skumjas.. Vakaros, kad jāiet gulēt ir visgrūtāk! Nezinu, kad pieradīšu gulēt viena... Visu laiku grozos, knosos, nu nesanāk aizmigt normāli.. Vīrs arī nav izgulējies un vēl laika atšķirība arī ir, kamēr vēl pie tās pierod! Būsim norunājuši baigo rēķinu, jācenšas ir mazāk sazvanīties. Pirkumu sarakstā iekļāvu datoraustiņas ar mikrofonu, lai varētu sazvanīties pa skaipu! 

{smallpic:2}
Protams, uznāk emocionāli brīži-kad asaras birst kā pupas.. Ļoti man pietrūkst vīra! Viņš ir gan mans mīļotais, gan labākais draugs.. Pa šīm dažām dienām esmu tik ļoti sailgojusies, ka man pat pietrūkst sabāršanās!  


Ļoti liels atbalsts ir vīra māsa! Viņa man neļauj panīkt un sapurina, kad nepieciešams! 
Tuvojas algas datums, tad nu cītīgi rakstu lielo sarakstu ar visu, kas nepieciešams mājās! Jāsaplāno, ar cik piegājieniem būs jāiet uz veikaliem visam pakaļ! Mums ģimenē ir iegājies, ka sapērk visu uz priekšu un ikdienā tik piepērk kādu maizi, pienu vai kārumu... Tā sanāk lētāk, jo, ja katru dienu iet pirkt vakariņām noteikti paķeras kaut kas lieks groziņā  jo taču akcija :D


Vakar sapratu, ka man pat ēst gatavot pa jaunu jāmācas-mums ar puiku tik daudz palika pāri. Ierasts ir lielākā daudzuma taisīt, bet tagad jāiepraktizējas gatavot diviem cilvēkiem!

 
Bet mums viss izdosies-tas ir tikai laika jautājums!

 

pepy

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Vakaros, kad bērni jau čuč, vajag paskatīties kādu foršu sieviešu filmu.

Es atradu superīgu saitu, kur var noskatīties onlainā VISAS Bīstamo mājsaimnieču sērijas labā kvalitātē

Iesaku visām

www.mydimka.com

Vajag drusciņ aizdzīt drūmās domas - dzīve iet uz priekšu, un katru dienu var nodzīvot nedomājot pārāk skumjas domas!

Tev ir forši bērni! Un puika palīdz!

05. Jan 2010, 11:29

man arī liels prieks pat Tavu lielo dēlu,redz palīgs labs mājās,un atgādina ka tomēr viens vīrietis ir palicis😀
Turies😀