Trenē bērna atmiņu, spēlējot atmiņas spēli!

Trenē bērna atmiņu, spēlējot atmiņas spēli!

03. Jul 2012, 23:15 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Katra diena ir jaunu atklājumu pilna. Arī datora LapTop iepazīšanas ziņā, jo nu beidzot esmu tikusi līdz 37.uzdevumam no 50 uzdevumiem bērnu datoriņā Top LapTop!

 

Ražotāju izdomu var tikai apbrīnot,jo viņi datoriņā ieviesuši tik daudz interesantu lietu un uzdevumu, ar ko nodarboties nākamajiem mazajiem ģēnijiem!

 

Jau iepriekš stāstīju par muzikālajām funkcijām, attīstības uzdevumiem un nu manu uzmanību piesaistīja visiem zināma spēle "Atmiņas spēle" jeb kā šajā datoriņā šī spēle ir nosaukta - Pāru meklēšana. Tā kā Danielai nesen bija dzimšanas diena, parasto atmiņas spēli viņa saņēma dāvanā, ko spēlējam vakaros uz grīdas, bet tā kā viņai šī spēle tik ļoti iepatikās, priecājos, ka nu esam atklājuši, ka spēli var spēlēt arī datoriņā, piemēram, kad dodamies uz laukiem un mašīnā uz vietas tīri fiziski nav iespējams šo spēli spēlēt.

 

Bet nu pastāstīšu,kā notiek atmiņas spēles spēlēšana! Princips ir tāds pats kā visām atmiņas spēlēm- galvenais uzdevums ir atras kāršu pāri, kas saskan. Lai izvēlētos kārti, jāvirza virzības taustiņi, kas ir visai ērti izvietoti uz klaviatūras un arī mazie bērnu pirkstiņi var visai veikli sameklēt īsto kārti, kas nepieciešama. Lai "paceltu" izvēlēto kārti, jāspiež Enter taustiņš. Arī šajā pāru meklēšanas spēlē spēlētājs var apgriezt tikai 2 kārtis vienā reizē, pēc tam uzmanīgi vērojot citu spēlētāju paceltās kārtis un iegaumējot to atrašanās vietu. Ja abas paceltās kārtis sakrīt, tās paliek ar skatu uz augšu un tas nozīmē, ka sācies ceļš uz uzvaru. 

 

Šī spēle kaut kādā ziņā pārbauda pacietību,jo parastajā atmiņas spēlē piedalās vairāki spēlētāji un kurš atver visvairāk vienādus pārus, ir uzvarēji, savukārt spēlējot pāru meklēšanu datorā, spēlētājam jāatrod saderīgi pāri visām kārtīm!

 

Kuros veikalos var iegādāties LapTop datorus bērniem par īpašo cenu?


saulux10 saulux10 22. Sep 2011, 19:55

Noteikti iegādāšos šādu datoriņu savai puķītei,kad būs paaugusies un izpratīs to funkcijas 😉