Tiek gādāts mazuļa pūriņš

Tiek gādāts mazuļa pūriņš

25. May 2010, 15:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Topošā māmiņa Ligita jau pavisam drīz pasaulē sagaidīs savu dēliņu, bet tam ir kārtīgi jāsagatavojas. Kā mazuļa pūriņu gatavo Ligita, lasi viņas blogā!

 

Sākusies 30. nedēļa. Atceros, grūtniecības sākumā domāju „Līdz tam vēl tik tālu!”, taču tagad palicis pavisam neilgs brīdis līdz abi ar vīru tiksimies ar mūsu mīļo dēliņu. Reizēm mulsinoši dzirdēt kādu sakām – izbaudi vēl pēdējos mirkļus, jo sāksies rūpes un raizes, bet būs arī prieka pilni brīži. Tādos brīžos samulstu. Tomēr ir tik patīkami, ja vīrs ir gatavs palīdzēt un iesaistīties un es zinu, ka varēšu paļauties uz viņa atbalstu un rūpēm gan par mani, gan mūsu dēliņu. Man, starp citu, ļoti patīk lasīt māmiņu iesūtītos stāstus par lieliskajiem tētiem šeit pat Māmiņu klubā! Zinu, ka manam bēbītim arī būs vislabākais tētis pasaulē!

 

Gribu teikt lielu paldies māmiņām un visiem citiem, kas dalījās pieredzē jautājumā par mazuļu pirmo guļvietu – esam izlēmuši par labu šūpulītim, lai mazulītis pirmajos mēnešos varētu čučēt mūsu tuvumā!

 

9. oktobrī radu lokā nosvinēju savu dzimšanas dienu, bet sestdien ar vīru devāmies pirmajā iepirkšanās tūrē mūsu gaidāmajam bēbītim. Esam izlēmuši visu iegādāties pakāpeniski, bez liekas steigas pēdējā brīdī. Biju sagatavojusi nelielu sarakstiņš ar mazuļa pūriņā nepieciešamajām drēbītēm, tāpēc jau zināju, kas tieši mums nepieciešams. Biju dzirdējusi, ka Lindex bērnu nodaļā ir patiešām jauka savstarpēji kombinējama apģērbu kolekcija bēbīšiem, tāpēc gājām taisnā ceļā uz turieni. Un patiešām - netiku no tā veikala ārā :). Lai arī tādos brīžos grūti noturēties un gadās nopirkt daudz lieka, tomēr abi ar vīru piegājām šim jautājumiem ļoti praktiski un nopirktās drēbītes ir gan skaistas, gan praktiskas, gan kvalitatīvas. Vēl atlicis iegādāties pāris rāpulīšus, bodīšus, silto jaciņu un ziemas kombinezoniņu un varēs teikt, ka bēbītim pirmās drēbītes ir sagādātas. Plānoju kādu dienu aizbraukt uz bāzi, kur bērnu drēbītes iegādājamas par izdevīgākām cenām.

 

Vēl apstaigājām pāris citus bērnu veikalus un es izlēmu, ka ratiņiem un šūpulītim nepieciešamos paladziņus, segas pārvalkus un auduma salvetes, kas noteikti noderēs ikdienā nevis pirksim, bet sašūsim pie šuvējas. Manuprāt, tas varētu būt lētāk, turklāt pati varēšu izvēlēties audumu un pareizos izmērus.

 

Rati mums jau iegādāti – tos pirms kāda laika ļoti izdevīgi iegādājāmies vācu interneta veikalā. Lai arī ļoti reti sanāk izmantot vācu valodas zināšanas, šoreiz tās izrādījās ārkārtīgi noderīgas, jo tikām pie ratiem par cenu uz pusi (!) lētāku nekā pie mums Latvijā. Un tos man mazāk kā nedēļas laikā pieveda pie pašām durvīm! Domāju tāpat veidā iegādāties vēl kādu lielāku pirkumu- bērnu auto sēdeklīti, jo pat ar piegādes izmaksām tas sanāk daudz lētāk, nekā pirkt šeit mūsu veikalos. Cenu starpība ir patiešām ievērojama.

 

Tā nu šī nedēļa ir pagājusi, plānojot un īstenojot lielākus un mazākus pirkumus bēbītim, taču nākamā nedēļa paies mācībās - došos apmeklēt Māmiņu kluba rīkoto Grūtnieču dienu un abi ar vīru sāksim apmeklēt Topošo vecāku nodarbības. Beidzot tās ir klāt!

 

Ar sveicieniem-

Ligita

12. Oct 2009, 22:00

Mēs vēl neko neesam iegādājušies, līdz martam ir vēl laiciņš.
Taču esam jau pieskatījuši saitu: www.sl-delfi.lv , arī ļoti labas cenas un uzreiz Latvijā.

Muuna Muuna 12. Oct 2009, 15:25

Zemāk bija mans komentārs 😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 12. Oct 2009, 13:22

Njāa, man arī gribas!!

rita123 rita123 12. Oct 2009, 13:10

Prieks,lasīt!kā man gribas atkal gaidīt bērniņu,bet pagaidām nevaram atļauties☹

12. Oct 2009, 12:48

man jau ar laiks gādāt mazajam purinu.prieks ka izlasiju zinasu par to veikalu..Ja butu jauki uzzinat to i-adresi kur pirka ratinus.

12. Oct 2009, 10:11

super-prieks lasīt😀uzreiz atmiņā atnak mans gaidīšanas laiks😀
šīs sajūtas tiešām ir fantastiskas😀