Supersievišķīgas lietas, kas liek justies laimīgai

Supersievišķīgas lietas, kas liek justies laimīgai

04. Oct 2009, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Citam svarīgi ir laikapstākļi aiz loga, lai justos labi, bet māmiņai Rebekai svarīgi ir justies sakoptai un skaistai, lai justos priecīga un laimīga. Lasi, ko viņa dara, lai sagādātu sev prieku!

 

Šoreiz rakstīšu par lietām, kuras mani iepriecina, uzmundrina un paceļ garstāvokli. Vakar sapratu, ka dažas lietas, kuras man liek smaidīt visu dienu ir supersievišķīgas.


Viena no šīm ir neveselīgais solārijs. Iznākot no tā, man ir labs garastāvoklis uz visu dienu.

Otra ir matu krāsošana - parasti pirms tam matu saknes ir attaugušas un pašai šķiet briesmīgs paskats, bet, kad nokrāsoju, es sajūtos tik labi, ka smaids līdz ausīm uz visu dienu.


Trešā lieta ir mana aizraušanās - matu pieaudzēšana, man patīk, ka matus pieaudzē man,  gan patīk to darīt citiem.  Tādi rokdarbi kā adīšana, tamborēšana utt. man nekad nav patikuši, bet šis rokdarbs, smalkā ņemšanās un ķimerēšanās man sagādā baudu. Šajā gadījumā man sagādā prieku gan tas, ka man tiek likti mati, gan tas, ka es to daru kādam citam. Vakar ar draudzeni ķērāmies pie matu pieaudzēšanas man un procesa laikā, pļāpājot, nonācām pie secinājuma, ka man šādas muļķgas lietiņas ir ļoti svarīgas.

{pic:1}

Pirms matu pieaudzēšanas

{pic:2}

Pēc matu pieaudzēšanas

Pat mazliet kauns sametās. Citiem sagādā prieku no rīta pamosties un redzēt saulainu rītu aiz loga, bet man ārā var būt slapjdraņķis, bet galvenais, ka es pati jūtos un izskatos pēc saulainas dienas.


Vēl nekad nav sagadījies tā, ka visas šīs manas vājības tiek izpildītas vienā dienā... Diez, kas tad notiku...

Muuna Muuna 04. Oct 2009, 15:44

man patīk Rebekas pieeja. Māmiņai ir jājūtas labi 😀 Jājūtas skaistai un pievilcīgai, tad arī bēbītis laimīgs un arī vīrietis blakus laimīgs 😉 pati gan neesmu matus nekad likusi, jo man smalki mati un nez, kas tur galu beigās paliktu pāri no pašas matiem, bet Tev izskatās lieliski 😀 Un tad ir vienalga, patiešām, kas tur aiz loga darās, ka tik pašai saule sejā 😀 😀 😀

04. Oct 2009, 11:18

Rebeka-darīts😀😀😉😉

04. Oct 2009, 10:54

nu man šī padarīšana ir sveša....bet gribētos zināt visu sīkāk😀bet tas laikam kādu citu reizi,un citā stāstā.

04. Oct 2009, 10:45

tā jau ir ,kad sievietei sevi ir jākopj un tas ir tikai normāli....un Tev labi piestāv garie mati😀cik stundas pagāja,līdz tiki līdz beigu rezultātam?:😃

04. Oct 2009, 09:05

Nu man arī,kā Rebeka saka,šīs muļķīgās lietiņas ir ļoti svarīgas.Jo ne par velti saka,mīli sevi pats un tad citi tevi mīlēs!😀