Sportiskais tētis

Sportiskais tētis

19. May 2010, 15:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gustes tētis Ainārs Strazdiņš.

{pic:1}

Gustes tētis- Ainārs Strazdiņš ir blakus Gustei jau no laika, kad Meitiņa vēl bija mammas puncī, jau tad viņš sāka sarunāties ar mazo cilvēciņu-vēl nezinot viņa dzimumu. Arī brīdī, kad Guste pirmo reizi ieraudzīja šo pasauli, tētis bija blakus un palīdzēja maziņajai nākt pasaulē. Kad Gustei bija 3 mēneši, mamma atsāka macības universitātē, tad tētis lekciju laikā pastaigājās ar Gusti netālu no fakultātes un starpbrīžos bija klāt, lai mazā varētu paēst māmiņas pieniņu. Tētis vienmēr ir līdzās un sargā savu ģimeni.

 

Tā kā Ainārs ir liels sporta cienītājs, tad Guste jau no dzimšanas tiek audzināta sportiskā garā- ar mammu dodas tētim līdzi uz basketbola treniņiem, jau no mēneša vecuma peldas baseinā un tiek skolota sporta spēļu noteikumu izzināšanā- kopā ar tēti skatoties hokeja, basketbola un futbola spēles. 

 

Kopā ar tēti tiek izzināta pasaule. Gustei visvairāk ar tēti kopā patīk zīmēt un  krāsot krāsojamo grāmatiņu, skatīties un lasīt grāmatas, vērot kā tētis pūš ziepju burbuļus un, protams, trakot un smieties vien viņiem zinamās rotaļās.

 

Šī brīža ekonomiskās situācijas dēļ tētis ir spiests strādāt daudz reižu vairāk, tādēļ arī kopā pavadītais laiks ir sarucis. Guste katru vakaru tēti ļoti gaida mājās un tiklīdz izdzird, trīs pīkstienus, kas atskan nospiežot ārdurvju kodu, meitiņa vēja ātrumā skrien pie durvīm un priecīgi sauc: "TETE!"
Lai arī tētis brīnišķīgi tiek galā ar visiem pienākumiem, kas saistīti ar bērna audzināšanu,ir viena lieta, kas ne vienmēr tētim izdodas- vakarā iemidzināt meitiņu.

 

Lai arī tētis cītīgi ir iemācījies nopietnā sejas izteiksmē dziedāt šūpuļdziesmiņu, tik un tā bieži vien šī iemidzināšana beidzas ar skaļiem Gustes un arī tēta smiekliem, kas atskan no guļamistabas.
Guste un arī mamma Lelde ĻOTI MĪL TĒTI!!

Lelde Strazdiņa

Piesaki jūsu tēti konkursam "Mūsu mīļais tētis" arī Tu un laimē dāvanas no Huggies un Dailes teātra! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!