Sagaidām mūsu blogotāju pulkā dvīņu māmiņu Sandru Ratmeisteri!

Sagaidām mūsu blogotāju pulkā dvīņu māmiņu Sandru Ratmeisteri!

27. Sep 2010, 16:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsu pulkā laipni esam uzņēmuši foršo dvīņu māmiņu Sandru Ratmeisteri. Kāpēc foršie dvīņi? To izlasi viņas pirmajā blogā!

 

Audzinu nu jau 2 ar pus mēnešus jaunus dvīnīšus- meitiņu Žaneti un dēliņu Adrianu. Abi piedzima pagājušā gada 20.oktobrī. Žanete piedzima pirmā un Adrians vienu minūti vēlāk. Dzemdības notika ar ķeizargrieziena palīdzību, jo mazie gulēja tūpļveida pozās.

 

Bijām izgājuši arī Māmiņu kluba vecāku skoliņu, dabūjām zīmodziņu, ka vīrs var piedalīties dzemdībās (Stradiņu slimnīcā vīrs var piedalīties arī ķeizargrieziena operācijā, būtu blakus savai mīļotajai pie galvas, jo tāpat neko nevar redzēt no "baisajiem skatiem", jo pirms operācijas tiek aizvilkts priekšā aizkariņš). Tika noteikts plānotais ķeizars 29.oktobrī, bet mazie pieteicās, negaidīti, 20.oktobrī.

 

Tā diena bija ļoti silta un saulaina, debesis bija skaidras un pa Stradiņu klīnikas logiem spīdēja liela, dzeltena saule. Ja atminos, tad tā diena bija pēdējā no siltajām rudens dienām.
Pirmo nedēļu pavadījām Stradiņu klīnikā, personāls bija ļoti pozitīvi noskaņots, katru dienu mūs nāca apciemot smaidošās māsiņas un viņas, kā pašas teica, bija mūsu bērniņus nodēvējušas par "foršajiem dvīņiem".

 

Kad nāca apraudzīt mazuļus, pie mums viņas nāca pēdējās un katru dienu dzirdējām no viņām frāzi: "Nu tad beidzot esam nonākušas pie foršajiem dvīņiem!" :) Kopā bijām četri visas 5 dienas, ko pavadījām slimnīcā, arī vīrs palika pa nakti. Tik palātu mums bija iedevuši tādu dīvainu. Ar vīru jau smējāmies, ka dzīvojām virtuvē, jo palātas sienas bija ar baltām flīzēm salīmētas, no apakšas līdz augšai, vīrs gulēja uz raskladuškas. Nekas neliecināja, ka esam LUKSUS numuriņā, ja nu vienīgi tas, ka bijām vieni paši un mums bija lielāka izlietne, kā citos divvietīgajos numuriņos :D

 

Par ķeizaru nekas nebija jāmaksā, jo bijām jau pierakstījušies laicīgi Stradiņos, tas nekas, ka plānotais ķeizars nenotika. Vienīgi mums bija jāmaksā par luksus numuriņu 50Ls par 5 dienām, jo vīrs palika pa nakti. Līgumā bija rakstīts, ka jāmaksā 110Ls, bet 60Ls maksāja VOAVA.


Iesaku visām māmiņām dzemdēt Stradiņos. Nav tā, ka Stradiņos pieņem tikai ārkārtējus pacientus. Kad gaidīju LUKSUS numuriņu, biju divvietīgajā palātā ar māmiņu, kura dzemdēja pati un bērniņam nebija nekādu diagnožu.


Tā, lūk, nu esmu iesākusi savu stāstu par saviem dvīnīšiem, turpinājums sekos..



Sandra Ratmeistere (Sara)

Bildītē mazie mīļumi pavisam mazi. Ja nemaldos, bildē ir kāda 2. nedēļa

06. Jan 2010, 11:49

viesi: Nē, nebija gan noslēgts līgums. Mēs vienkārši laikus pierakstijāmies Stradiņos uz plānoto ķeizaru. Un nebija nekāda apdrošināšana. Ja ir divvietīgajā palātā ar kādu māmiņu, tad ir bezmaksas.
Nu es nezinu, mums vienkārši paprasīja 50Latus. 😀 Kad mazie tika izņemti āra, man parādīja, tad satina paladziņos un vēlreiz parādija-iepazīstināja, kurš puika, un , kura meitiņa. Diemžēl vīrs nepaspēja uz mazuļu piedzimšanu, jo dzemdības sākās negaidīti, viņš atradās laukos un uzzinājis, ka sākas dzemdības, brauca uz Rīgu. Aiz durvīm gaidīja mana mamma. Mazuļus iznesa ārā viņai un mamma ar māsiņu aizgāja uz aprūpes palātiņu un palīdzēja gan nosvērt, gan nomērīt. Vīrs atbrauca pēc stundas un viņam tika tā iespēja mazuļus saģērbt. Pēc tam mana mamma un mans vīrs ar dvīņukiem devās uz manu palātu, lai es tā kārtīgi varu apsveicināties ar saviem mīluļiem. 😀

05. Jan 2010, 18:48

Hey! Paldies meitenes! 😀 😀 😀
viesi: nav jau tik traki, jo divvietīgajās palātās ir izremontēts viss, tādas mīlīgas oranzīgas tapetes un mēbeles jaunas. 😀 Tikai mums pagadijās brīnumains palātiņš 😃