Rodrigo modernās tehnikas varā

Rodrigo modernās tehnikas varā

12. Mar 2011, 18:14 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Cik atceros Rodrigo vienmēr ir bijusi un ir interese par moderno tehniku. Sākot no mobilā telefona līdz abu vecāku mašīnām:)

 

Tikko sāka rāpot, tā vienmēr bija jāuzmana , lai pults ar baterijām nenonāk Rodrigo mazajos pirkstiņos. Kad jau palika lielāks un nu jau sāka staigāt, bija jātaisa ciet durvis uz citām istabām un virtuvi, lai nespēlējās ar lietām, kurām nebūtu jāspēlējās.

 

Tad nu kā sāka celties augšā kājiņās un tika klāt visam, ko vajag aizstikt un nevajag ,Rodrigo nevarēja atturēt no jauno lietu vēlmes izziņas. Sākām ar mikroviļnu krāsni pie Rodrigo tantes.

Rodrigo ļoti patika šī interesantā manta, kurai grožās pogas un spīd gaisma. Vecāku skaidrošanai, ka ar šo mantu nevar spēlēties bija maza jēga, jo lielā ziņkārība tomēr uzvarēja. Arī došana pa pirkstiņiem neko nelīdzēja, nepaklausīgie un ziņkārīgie pirkstiņi tikko mamma pagriežās devās kārtējā izpētes misijā kas saucas mikroviļņu krāsns :):D

 

Tad kā jau citiem bērniem mums vienmēr ir patikušas TV pultis , ja mamma vai tētis aizmirsa tās nolikt vietā , tad Rodrigo noteikti tās okupēja! Tagad jau vēl grūtāk paliek , jo Rodrigo jau māk attaisīt pats durvis. Tagad tik dzirdu, ja ir klusums, tātad jāiet skatīties noteikti dara nedarbus , protams, agrāk jau tāpat. Tik tagad tie nedarbi paliek lielāki un (bīstamāki ) uzmanību visu laiku jāvelta mazajam bosikam! Nu, re, kārtējais pults nolaupīšanas mēģinājums, kurš veiksmīgi tika piefiksēts , lai tētis arī var vakarā redzēt , ko dēls pa dienu ir sastrādājis:D

Arī mobilais telefons nav nekāds jaunums , ka tas pievelk Rodrigo uzmanību. Esam atdevuši spēlēties ar saplēstu mobilo bez baterijas. Nē  šada manta mums neinteresē . Laikam jau mazais saprot, ka mamma vēlas iemainīt ko neinteresantu:)))

Atkal radio telefons ticis Rodrigo mazajos pirkstiņos runājam pa telefonu un skatamies TV:)

 

Arī mazie draugi, mantiņas ēzelītis un lācītis, tiek iesaistīti telefona sarunās:D

Un ja vannas istabā ir ticis mazais Rodrigo, tad paveras šādi skati:D Tas ,ka mamma vienu reizi jau izdzina, nenozīmē, ka Rodrigo klausīs un vairs neatgriezīsies vannas istabā ...

Kamēr mamma vāc pa māju netīro veļu , lai ieliktu veļasmašīnā , timēr Rodrigo jau ir priekšā un palīdz mammai, tiekot pats galā atverot veļasmašīnas durvis un slapjo veļu saliek bļodā!

Arī dators mums nav tabu! Bet pagaidām mēs iztiekam ar spēļu datoru, kurš bija brāķis un tika atdots Rodrigo:) Tad nu kā īsts vīrietis pie kefīra glāzes tiek iemēģināts jaunais dators.

Arī mājas solī Rodrigo palīdz, kamēr mamma aizskrien ko citu padarīt, timēr darbs pats turpinās ļoti izdevīgi!

 

***

Piedalies arī Tu bilžu un stāstu konkursā un laimē grāmatu no "Zvaigzne ABC"! Vairāk par konkursu lasi šeit!