Pūriņu sagatavošana

Pūriņu sagatavošana

04. Apr 2012, 15:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katra māmiņa uzzinot, ka gaida savu brīnumiņu, sāk jau lūkoties veikalu plaukt uz osmazuļu apģērbiem! Un jau domās iztēlojas, kā tas izskatīsies mazajam eņģelītim mugurā.

Bet ,kā bija man,tulīt pastāstīšu! Gaidot vecāko dēlu,pūriņu sāku gatavot-tas ir pirkt, tik savā 7 grūtniecības mēneša beigās. Adīt uzadīju tik mazas zeķītes :) Neriskēju adīt neko lielāku,jo kā nekā vasaras vidus,un lieki tuntulēt nevēlējos.Un arī pieredzes nekādas,cik tad lielu to jaciņu,vai bikšeli adīt vajadzētu. Tā kā iztikām ar sapirktajiem komplektiņiem,bet teikšu godīgi pietrūka,tas ko liek iekļaut tajā dzemdību somas satāvā ... Nu ko auga dēliņš,protams tad tik sāku uzadīt ,kādu cepurīti,kādu vestīti...Tā arī iztikām ar veikala klāstu.

Ar otru bērniņu bija tā,ka ar vīru nevēlējāmies zināt,kas būs.Bet iekšēji,kaut kas mani tomēr vilka uz meiteņu drēbīšu plauktiem,bet piebremzēju,jo negribēju vilties.Bet tik un tā pirmais pirkums bija maza rozā sedziņa,kurai vēlāk pietamborēju vēl gaidot mazo puķītes,ar domu,ratos jau arī puisītim var klāt rozā deķĪti. Uz dzemdību namu devos ar pirmajiem trim komplektiem gan meitiņai,gan puisītim(tas ir rozā un zilās krāsās).Dzemdību zālē iesoļojām ar diviem krāsu toņiem :) Bet ziniet,kas par laimi un prieku,ka paziņoja,ka Jums ir meitiņa!!!! Domās jau pārcilāju,ka nu beidzot varēšu pucēt,gan matiņos visādas rotas taisīt.Jo dēlam tomēr,tas savādāk :) Tā arī šoreiz izpalika rokdarbi,jo meita arī dzima vasaras vidū,kad tik bodijā un pamperītī dzīvojās. Tā kā ar abiem mazajiem iztiku ar sapirktajiem apģērbiem,ko var iegādāties veikalos.

Ne jau, ar to es būšu sliktāka mamma,ja es kaut ko pati nebūšu pagatavojusi savam jaundzimušajam.Nekā,bet visu es cenšos atgūt pēcāk .

Bet,ko tad es esmu pagatavojusi,pēc meitiņas dzimšanas,ir, ir šis tas.Un idejas virmo,tik dodiet man garākas naktis,garāku nedēļu! Iesākumā ķēros pie tamboradatām,un ādāmadatām,bet vēlāk iemēģināju roku arī šūšanas darbos.

Pirmās zeķītes,kas tika ņemtas arī uz dzemdībām līdzi,lieliski der:

Pirmie adītie brunčuki,piereizes arī pirmie noķertie solīši:

Pirmās galvas rotas:

...

Pirmās cepurītes:

....

Tamborēta tuniciņa :

Pirmie šūtie bruncīši priekš Mājsaimnieču olimpiādes 2012:

Matu stīpiņa "Pavasara taurenis":

Puķes uzzied-matu sprādzītes:

Un nākamais lielais projekts uzšūt kletiņu.Kur arī meitiņa cenšās atdarināt mani,jo bērni tak mācās visu atdarināt no mums.Zīmējam piegriezni:

Mans process sākuma stadijā,ceru uz jauku gala rezultātu:

Redz,kā ir pastrādāts! Un iemēģināta roka,lai padarītu mazo burvīgo eņģelīti,vēl īpašāku ! Kā jau minēju nav galvenais,kad sākt ,kaut ko īpašu radīt savam mazajam vai tas ir pūriņš,vai arī lielākam bērniņam.Galvenais labā sirds,ko ieliec savos darbiņos,un arī kopā būšana radošajā strāvojumā!

Lai arī Jums veicas ar radošo mūzu!

Darinām bērna pūriņu: dalies pieredzē un laimē fotosesiju!

www.julijaerina.lv

Atbalsta: