Pozitīvā Baibas ģimenīte

Pozitīvā Baibas ģimenīte

26. Nov 2010, 11:26 saulux10 saulux10

Es jūs iepazīstināšu arī ar savu ģimenīti!


Mēs šobrīd ģimenītē esam 3 cilvēki un viens maziņš sunītis. Mēs dzīvojam Limbažu novadā, vidrižu pagastā.Mani sauc Baiba Burkēviča, man ir 22 gadi, pēc profesijas esmu viesmīle un pavārs, ļoti patīk gatavot :p, manu vīriņu sauc Andris Burkēvičš arī viņam ir 22 gadi, bet meitiņu Nikola Burkēviča- 3 mēneši un nedēļa.

 

Ar vīriņu kopā dzīvojam jau vairāk kā 3 gadus, bet gredzenus mijām 10.07.2010, gandrīz mēnesi pirms mazā nāca pasaulē, tādēļ arī viņa deva savu svētību un bija klāt mūsu nozīmīgajā dieniņā :) mūsu sunīti sauc žužū, viņa ir liela palaidne, bet ļoti uzticīgs sunītis :) mēs dzīvojam laukos, privātmājā, pie mums dzīvo arī mani vecāki un ome.

 

 

Mēs dzīvojam laukos, kur var izaudzēt paši savus dārzeņus. Ogas un dažādus labumus, ieelpot svaigo gaisu, iet sēnēs vai vienkārši pastaigāt pa mežu un ieelpot egļu, un citu koku smaržas, pavasarī tecināt bērzu sulas un vasarā redzēt tik daudz kā pasakaina, ko mums sniedz daba, kā arī zvaigžņotās debesis :)Mums apkārt ir dažādas vietas, kuras var apskatīt, piemēram, kā Igates pils, Bīriņu pils, Lēdurgas dendro- parks u.c dažādas vietiņas :)

 

 

Šeit arī dažas gaidību fotogrāfijas:

Mums kopā patīk atpūsties, spēlēties ar mazo un aizbraukt ar mazo kaut ko skaistu apskatīt, kaut gan mazajai iet 4 mēnesis bet visur kur vien varam ņemam viņu līdzi, jo viņa taču jāpieradina pie sabiedrības un svaigs gaiss tikai nāk par labu, ārā var nodzīvot 4-5 stundas un tad tik grib ņamāt :p pašlaik nevaram apmeklēt koncertus, jo tie gan mazajai pa skaļu, bet apskatīt pilsētas un dabu gan varam, tas mums patīk! Vasarā, kad tik silts laiks, mēs dodamies uz jūru, spēlējam dažādas spēles un jauki pavadām laiku.

 

Mana aizraušanās ir fotogrāfēšana :) Patīk taisīt skaistas bildītes un iepriecināt citus ar tām! Te arī dažas no tām:

 

Mana vīra aizraušanās ir viesmīlība, patīk apkalpot viesus un strādāt par viesmīli!

Mūsu ģimenes moto ir: ESI LABS UN CITI BŪS PRET TEVI LABI, TAS  IR TĀ KAD AR MĪLESTĪBU JĀIET DZĪVEI PRETĪ, TAD ARĪ DZĪVE PRET TEVI NĀKS PRETĪ AR MĪLESTĪBU...Nevajag pret dzīvi iet ar īgnumu un dusmām, jo pretī nekad nevar saņemt mīlestību!

 

Te arī mūsu suņuks :

 

Tas bija neliels ieskats mūsu ģimenītē ;)