Pirmais vārdiņš - tētis

Pirmais vārdiņš - tētis

20. Jun 2010, 19:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Adrianas tētis Rolands Tūcis.

{pic:1}

 

Mēs ar Adrianu ļoti vēlamies pieteikt savu tēti Rolandu Tūci šajā konkursā, jo mūsu tētis tiešām ir pats labākais un foršākais pasaulē. Adrianai tētis bija klāt dzimšanas brīdī un tagad pavada ar viņu kopā ik dienu.


Tētis ļoti palīdz ikdienas darbiņos - gan saģērbj mazo āra pastaigām, gan apmaina autiņbiksītes, gan palīdz uzkopt istabu un nomazgāt traukus, kad mammai nav laika.

 

Tētis Adrianai ir rotaļu biedrs, kad mazā spēlējas ar mantiņām un pēc tam abi kopā arī sakrāmē mantas atpakaļ kastē, Adriana ir ļoti priecīga, kad tētis iesaistās spēlēs ar viņu. Un staigāt mazā iemācījās, ejot pie tēta.  Arī no darba atnākot, tētis tiek sagaidīts ar smaidu un skaļu saucienu - TETE , kas arī bija mazās pirmais vārdiņš.

 

Tētis Adrianai ir ļoti, ļoti mīļš un arī tēti viņa klausa vairāk kā mammu. Cik labi, ka tētis paliek ar mazo mājās, kamēr mamma ir aizņemta ar augstskolu, braukājot uz Rīgu.

 

Tapēc mēs ar Adrianu gribam teikt tētim lielu paldies, ka viņš mums ir tik izpalīdzīgs, labs, saprotošs - PALDIES, TĒT!!!

 

Māmiņa Sandra Voitkāne

 

Piesaki jūsu tēti konkursam "Mūsu mīļais tētis" arī Tu un laimē dāvanas no Huggies un Dailes teātra! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

 

27. Oct 2009, 11:22

Jā, šajā bildītē Adrianai ir tikai 1 mēnesītis.....😀😀😀
Un tētis ir ļoti lielīgs, ka meitiņa saka - tete un vairāk ir pielipusi vinjam un klausa viņu....😀😀😀

27. Oct 2009, 09:43

😀😀mīļi...mums arī pirmais vārdiņš bij tete😉