Patīkams nogurums pēc pēkšņajiem viesiem

Patīkams nogurums pēc pēkšņajiem viesiem

05. Oct 2010, 09:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas pepy dienasgrāmata. Bērniem 5 gadi un 4 mēneši.

{pic:1}

Šodien tāds patīkams nogurums... 


Maz sanācis gulēt! Māsa ar draugu  uzrīkoja pārsteigumu un atbrauca no Rīgas ciemos! Nebijām labu laiku tikušās, nopļāpājām līdz naktij! Dūda ar negribēja lāgā gulēt-viņa mums te sabiedriska dāma :)  Bet nekas, no rīta ilgāk pagulēja princesīte! 


Meitene tika pie jaunas mantas- aktivitāšu centra.. Nopirku caur sludinājumiem par simbolisku naudiņu un šodien mums atveda-tad nu meitenei lielie prieki.. Jau stundu spēlējās! Pirmo reiz viņa tik ilgi patstāvīgi spēlējas! 

 

Dēls arī šodien uz dārziņu negāja, jo sanāca mazāk gulēt un viņam jau arī gribas ar radiem pasēdēt un papļāpāties, cik tad nu bieži redzamies.. Kopš esam Valmierā, tā bija pirmā reize, kad atbrauca ciemos!

 
Godīgi sakot, tagad, kad aizbrauca, saskumu pēc mājām. Vēl joprojām nevaru Valmieru nosaukt par savām mājām! Jā, es te dzīvoju un tuvākajā laikā nedomāju mainīt dzīvesvietu ( ja nu vienīgi vinnētu milijonu un nopirktu sev māju pie jūras :D  )


Bet nu laikam man vēl jāaprod, jo ir pagājušī tikai divi mēneši, kā esmu šeit.. Tas nav duadz.. Kaut gan pa šiem pāris mēnešiem ir noticis tik daudz, ka šķiet, ir pagājis krietni ilgāks laiks! 


Māsa atveda DVD no MK :) Liels paldies.. Tuvākās dienās noteikti apskatīšos! Māsa izvēlējusies pareizo DVD, kur ir tieši mums aktuālas tēmas par bērna piebarošanu un vingrošanu kopā ar bērnu! Vēlreiz liels paldies! 


Tā kā mums nedaudz nojuka ritms, piebarošanas sākumu atlikām uz rītdienu!


Nekad nebiju domājusi,ka rutīna mēdz būt tik mokoša..  Visu laiku katru dienu ir viens un tas pats! Nākamēnes obligāti būs jāmeklē kaut kas ārpus mājas! Vai tā būs bēbīšu skoliņa vai kāda vingrošana,ko man ļoti gribētos apmeklēt.. Nu vienalga kas, bet ne mājās, jo šis vienveidīgums mani lēnām iznīcina..

 

Biju radusi,ka mums ar vīru ienāk prāta "ašās" idejas kas atsvaidzināja mūsu ikdienas dzīvi un paglābj no rutīnas! Abi esam kā driģenes, nu nevaram nosēdēt vienā vietā.. Vajag kaut kur iet., kaut vai uz to pašu mežu pikoties! Vasarā peldēties, rudenī,pavasarī- piknikos.. Nu vienmēr atradām ko kopā visiem izdarīt,lai izbēgtu no vienmuļās ikdienas..

 

Nesaku jau, ka ikdiena ir slikti-nē, ir labi,ka ir sava taktika, izveidots dzīves ritms.. bet nu, ja nav šie atsvaidzinājumi-tad jūtos kā vāvere ritenī!

 

pepy