Pastāstīšu par dažiem skaistumkopšanas pasaules brīnumiem!

Pastāstīšu par dažiem skaistumkopšanas pasaules brīnumiem!

10. Feb 2012, 15:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, vēlos Jums pastāstīt par dažiem dabiskiem skaistumkopšanas pasaules brīnumiem.

 

ALUS


Īpaši atšālējies alus ir lielisks losjons matu ieveidošanai, turklāt tajā esošais cukurs un proteīns padara matus biezākus un piešķir tiem kuplumu. Alus smarža izzudīs, tiklīdz mati būs izžuvuši. Izmantojiet ekoloģiski tīru alu, jo lielākā daļa veikalos nopērkamo dzērienu satur ķīmiskas piedevas.

 

AUZU MILTI


Maigi un iedarbīgi mazina ādas kairinājumu, tādēļ kalpo par lielisku piedevu vannas ūdenim. Tie lieti noder sausas ādas kopšanai un dara brīnumus, dziedējotizsitumus un nobrāzumus. Auzu miltiem piemīt attīroša iedarbība - sauju auzu var izmantot pat ziepju vietā.

 

AVOKADO


Tajā ir ļoti daudz proteīnu un dabisko eļļu, kā arī A un B vitamīna. Dažās valstīs sievietes ziež avokado masu tieši uz ādas vai matiem. lai aizsargātu tos.

 

CITRONU SULA


Tas ir dabisks, audu savelkošs un arī maigi balinošs līdzeklis. Tas lieliski noder, lai padarītu gaišākus iedzeltējušus nagus, tomēr matu kopšanai tas ir mazliet par spēcīgu.

 

KUKURŪZAS MILTI


Vai arī kukurūzas ciete, ir pagatavoti no samaltiem kukurūzas graudiņiem un lieti noder talka vietā (turklāt kukurūzas milti mazina ādas kairinājumu). 

 

SODAS BIKARBONĀTS

Jeb arī cepamā soda, to var izmantot zobu pulvera pagatavošanai vai pievienot vannas ūdenim, lai mazinātu ādas kairinājumu un niezi. Pievienojiet cepamo sodu ūdenim, kad vannojat pēdas. Tas mazinās pēdu nogurumu, kā arī uzveiks nepatīkamo aromātu izraisošās baktērijas un dabiskās skābes.

 

p.s Bildītes ņemtas no www.google.lv, iedvesmojos no Dž. Fērlijas grāmatas "Dabiskā kosmētika"

10. Feb 2012, 23:48

nav par ko!