Paldies par visu skaisto!

Paldies par visu skaisto!

21. May 2010, 09:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Karīnas un Maksima tētis.

{pic:1}

Gribētos pieteikt vēl kādu īpašu tēti, kurš ir brīnišķīgākais tētis savai meitiņai Karīnai (3 gadi) un dēliņam Maksimam (2 mēneši).



Kad dzima mūsu meitiņa, tētis bija pirmais, kas viņu dzirdēja, redzēja un turēja savās rokās. Arī rūpes par peciņu pirmajās dienās uzņēmās viņš un arī turpmāk neliedza savu palīdzību. Tētis vienmēr izdomā jautras nodarbes kopā ar meitu. Esot vannā, meitiņai vajag tikai tēti, jo tad valda īpaša jautrība, un tas jau ir kā rituāls!



Kad dzima mūsu dēliņš, diemžēl tētis nevarēja būt klāt, lai gan domās viņš tāpat bija ar mums. Tikmēr viņš ar meitu dzīvojās pa māju, un katru dienu viņi brauca apciemot mūs (uz citu pilsētu)...

Arī man vīriņš ir milzīgs atbalsts, auklējot bērnus, gatavojot ēst, un darot visu, kas nepieciešams, kamēr es varu izbaudīt brīvo laiku, kaut vai vienkārši paguļot!

Viņa mīļums, rūpes un gādība ir neizsmeļamas vērtības! Viņa klēpī vietas pietiks mums visiem...

Ir tik daudz dažādi sadzīviski un ikdienišķi sīkumi, kuri padara mūsu dzīvi vieglāku, košāku un krāsaināku, un par to mums jāsaka lielumlielais PALDIES mūsu mīļajam tētim!

Ikdienā mēs dažkārt aizmirstam pateikties par visu skaisto, ko tu mums dāvā un to, cik svarīgs tu mums esi!

 

                                                                                                                                                                         Maksims, Karīna, Linda

Piesaki jūsu tēti konkursam "Mūsu mīļais tētis" arī Tu un laimē dāvanas no Huggies un Dailes teātra! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

10. Oct 2009, 14:38

Cik jauks un mīļš tētis!!!!
😀😀😀