Neteiksim tētim.....

Neteiksim tētim.....

11. Jan 2011, 15:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas Māmiņu Klubā, nosūtu jums joku , ko nostrādāja mana meitiņa pirms kāda laiciņa.


Vienu dienu, es sēžu pie datora, daru savas lietas, kad ieklausos, ka liels klusums, nekas nenotiek un meitiņa kaut kur pazudusi. Kā parasti, ja mājās klusums, tad noteikti, ka kaut kas jau ir "nostrādāts" .

 

Eju skatīties, kur viņa pazudusi, skatos - sēž pie skapja ar kaut ko rokā, pieeju klāt, viņa aizbēg un nosēžas uz dīvāna. Es ieskatos - ārprāts, pilnīgi viss ir nosmērēts ar lūpu krāsu -gan seja, gan rokas, gan kājas, gan pampers - protams uz lūpām jau vissmazāk ticis..

 

{pic:1}

 

Es Adrianai saku-  ārprāts Adriana, ko tu esi sadarījusi? Ko tagad tētis teiks, kad atnāks mājās no darba? Pēc kā tu izskaties?

 

Adriana atbild - dāma, dāma!!! (sakrāsojusi lūpas un saka, ka ir dāma, jo redzēja, ka mamma pirms iešanas ārā krāsojas un es viņai teicu, ka mamma tad ir dāma:):):))

{pic:2}

 

Pēc tam vēlreiz jautāju - bet ko tētis teiks, kad šito ieraudzīs?

 

Viņa smej un saka - mamma neteiks tētam!!!!

 

Es pārsmējos par šito un tētis arī, jo kad viņš bija atgriezies, mēs tik pusi bijām nomazgājušas, jo lūpene neparko nenāca nost....:D:D:D

 

Sandra Voitkāne(sandrulish)

03. Apr 2010, 22:23

Jā - pēc šī joka visa kosmētika ir saslēpta pa augstākiem plauktiem, jo vēl līdz šim neesam sapratuši no kurienes meitiņa to lūpu krāsu varēja izvilkt...😃😃😃