Mūsu mājā sācies princešu laiks

Mūsu mājā sācies princešu laiks

05. Jul 2012, 09:30 nosiguldas nosiguldas

Tas ir pavisam īpašs un jauks laiks. Arī es atceros leļļu laiku, un ja vēl blakus ir īsta dzīva lellīte, kam patīk pucēties un būt mazai princesītei. Es noteikti zinu, ka tas ir īss laiks, bet ļoti mīļš un īpašs.

Kleitas, vainadziņi, kurpītes, krellītes un citi nieciņi un sīkumiņi, kas tagad ir topā. Vakar ar kleitu bijām gatavas iet gultiņā, nu labi, ja neļauj ar kleitu, tad kleita gulēs blakus. Ar asarām acīs nācās piekāpties mammai un kleita tika nolikta blakus gultai.

tikai gadu atpakaļ kleitiņa bija līdz zemai tagad, nedaudz pāri celītim. Kā jau katrai princesei arī Katrīnei ir īpaši gardumi, kuru autore ir pati mazā pavāre.

Vai zināt, kas tas ir.

tā sviestmaizīte garšo labāk, desa un siers tiek nolikts malā, kad uz minūti pagriezos, svietmaizīte bija izrotāta ar ledenītēm.

Tagad par kurpēm. Tik grūti izvēlēties apavus ir tikai mūsu lielās māsa krustēvam. Gandrīz stundu izvēlējāmies tās īstās princešu kurpītes, visus veikalā atrodošos apavus izmērījām, kad beidzot atradām tās īstās ar paceltu galvu , lepni soļojām uz mašīnu, lai parādītu pirkumu tētim.