Mūsu ādas kopšanas brīnumlīdzeklis- Bepanthen ziede

Mūsu ādas kopšanas brīnumlīdzeklis- Bepanthen ziede

07. Jan 2012, 22:00 veesma veesma

Mūsu aptieciņā līdzeklis Nr.1 ir Bepanthen ziede.


Ar šo ziedi, es iepazinos pirms 10 gadiem, kad piedzima mans otrais bērniņš. Vecmāte man šo ziedi ieteica krūtsgalu kopšanai. Mājās iepazīstoties tuvāk uzzināju, ka viņa der ari bērna iekaisušajam dupsītim. Šī ziede mūsu aptieciņā ir visu laiku.

 

Arī tagad, kad piedzima trešais bērniņš es šo ziedi lietoju saplaisājušo krūšu galu ārstēšanai, gan mazuļa apsārtušā dupsīša dakterēšanai. Ja dupsītis apsārtis pietiek vienreiz uzsmērēt un viss ir kārtībā.

 

Vēl mēs ar šo ziedi smērējam jaunākās meitas rokas, kuras ziemā ir sausas un apsārtušas. Smērējām aukstā laikā arī seju, kad bija ļoti apsārtusi. Vasarā smērēju sausos un saplaisājušos papēžus.

 

Mums ši ziede ļoti patīk un labi palīdz. 

 

Vēl mūsu aptieciņā ir Sudocrem, ar kuru iepazinos pēc trešā bērniņa piedzimšanas, kad saņēmu limnīcā kā dāvaniņu, Arī šis krēmiņs ir ļoti labs, ja ir apsārtis vai iekaisis mazuļa dupsītis.

 

Vēl mūsu aptieciņā ir Mandeļu eļļa, kuru mums ieteica daktere, jo mazajam piedzimstot un pirmajos mēnešos bija ļoti sausa ādiņa. Šo eļļu mēs lietojam vannā ejot, pielejam pie ūdens. Ļoti laba eļļa.

 

Mūsu aptieciņā ir Zinco spray, kas ir mazuļa dupsīša iekaisumiem, apsārtumiem. Arī ši smērīte ir laba, bet mēs viņu maz izmantojām, Pirmkārt, nopirkām spontāni, jo mums ieteica kā labu līdzekli, kad mazajam ir apsārtis dupsītis, otrkārt, mazajam dupsītis iekaisis bija tikai dažas reizes un arī tad, ļoti minimāli. Mums labāk patika Bepanthen ziede.

 

Mūsu aptieciņā ir arī krēmiņš aukstam laikam ar ko smērēt sejiņu, un krēmiņš vasarai, lai saulītē neapdegtu.

 

Lūk, šādi līzekļi ir mūsu aptieciņā, bet mūsu favorīts un līdzeklis Nr.1 ir Bepanthen ziede, jo viņu var izmantot daudzos un dažādos gadījumos.

 

Pastāsti par sava mazuļa aptieciņas līdzekli Nr.1 un laimē Māmiņu kluba vecāku skolas apmeklējumu!