Mēs ādas kopšanai izvēlamies Lycopodium!

Mēs ādas kopšanai izvēlamies Lycopodium!

01. Jan 2012, 14:02 mamma27 mamma27

Lycopodium jeb staipekņi latviešu valodā runājot ir visdabīgākais līdzeklis ,ko nu varu vien iedomāties runājot par bērna ādas kopšanu.


Šo pulverīti,ko izmantojam  jau kopš dzimšanas ir vākusi mana mamma(Adriana ome).Tad nu varu tikai jautāt,kas var būt labāks par to. Nestāv klāt nevienam sintētiskajam pūderim.

 

Šo pulverīti izmantojām ,kad bija iekaisis dupsis. Un apsārtums pazuda ļoti ātri un dupsim viss ok. Tā par ļoti labi palīdzēja vasaras karstajās dienās, lai mazulis nesvīstu- iesmērēju padusītēs, starp kājiņām, locītavu krociņās un nebija ne noberzumu, ne sasvīdis.

 

Arī tagad ,kad Adrians jau liels puisis- 3.gadi- vēl izmantojam šo pulveri. Ja ir kāds pušumiņš-ieberam,ja atnadzītis izaudzis, pirkstiņš sarkans,uzberam.  Vēl jo projām arī dupsim palīdz, it īpaši ,kad slimoja un bija caureja. Dibens ātri palika sarkans un sāpēja. Tad tik pulverīti iekaisījām un pēc stundiņas viss kārtībā.

 

Tāds nu ir mūsu brīnumlīdzeklis,bez kura nevaru iedomāties pirmos mana dēliņa dzīves mēnešus , un arī tagad ir situācijas,kad ir glābiņš NR.1.

 

Pastāsti par sava mazuļa aptieciņas līdzekli Nr.1 un laimē Māmiņu kluba vecāku skolas apmeklējumu!