Marta apmeklē dejošanas nodarbības!

Marta apmeklē dejošanas nodarbības!

04. Sep 2011, 16:29 Dace Dace

Šodien jau trešo reizi mērosim ceļu uz mūsu Tautas namu, kur otrajā stāvā notiek dejošana gan maziem,gan lieliem.

 

Martu izlēmām vest mācīties dejot,jo Marta ir no tiem bērniem, kuri šajā rudenī netika bērnudārzā.Tāpēc,lai viņa vairāk būtu citu bērnu sabiedrībā, izlēmām par labu dejošanai,kas tiešā veidā nāktu par labu Martas attīstībai.

 

Pirmajā reizē manī valdīja zināms uztraukums,jo,lai arī Marta ir droša meitene,tomēr viņas reakcija nebija paredzama.Uztraucos, kā būs,vai ies pie citiem bērniem vai neraudās un nesauks mammu,vai sapratīs, ko saka skolotājs, kas jādara,jo citi bērniņi jau dejo ilgāku laiku.

 

Par laimi, manām bažām nebija pamata!Tiklīdz vērās zāles durvis tā Marta aizspurdza līdzi pārējiem bērniem.Zālē mazos sagaidija divas dejošanas skolotājas,durvis aizvērās un nodarbība sākās.No sākuma sēdēju pie durvīm un klausijos vai tikai neatskanēs Martas raudas un man nebūs jāiet glābt situāciju.bet vis bija kārtībā no zāles plūda tikai mūzikas skaņas un pedagogu balsis un es nomierinājos.

 

Nodarbība ilga 45 minūtes,un tad jau vērās durvis un mazie rindiņā rociņās sadevušies nāca ārā,lai atbrīvotu zāli lielākajiem dejotājiem.Marta grupiņā ir visjaunākā divi gadi un divi mēneši,pārējie bērniņi ir līdz četri gadi,pēc četri tie jau skaitās lielie dejotāji.Teikšu tā,baidīties par to, vai Martai patiks,izrādijās lieki,jo pēc nodarbības Marta neparko negribēja doties mājās.Un tikai pēc ilgas pierunāšanas un solīšanas,ka nāksim atkal bija ar mieru.

 

Ejot mājās, mazā visu ceļu stāstija un rādija, ko darijuši, kā rociņas cēluši,kā kulaciņus situši,kā kājiņas likušiUn man,kā jau visām mātēm par savu bērnu,ielija sirdī tāds lepnums!Mana mīļā Mazā Lielā meitene! 

 

  Māmiņa Dace Krūma-Štrause

taschinka taschinka 01. Nov 2010, 06:54

manam dēlam uz bērnu darzu brauc mācīt tautiskas dejas,bet viņš gan negrib iet dejot,jo sveši cilvēki.

29. Oct 2010, 11:07

Super. Noteikti savus bērnus ar sūtīšu dejot.

29. Oct 2010, 10:56

Jā,tikāmies gan!😀

29. Oct 2010, 10:51

Mēs pieteicāmies Tautasdeju kolektīvā Mārītes.
Vakar vairs tik gludi negāja😀No sākuma tomēr vajadzēja mammu,negribēja palikt viena ar bērniem,bet beigās atkal tas pat-Gribu vēl!😀

29. Oct 2010, 10:34

Ar kādām dejām Martiņa nodarbojās? 😀