Mans pēdējais atklājums – slings

Mans pēdējais atklājums – slings

11. Apr 2011, 17:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tā kā nu esmu kļuvusi par divu bērnu māmiņu, tad jāpaspēj tikt galā ar visu dubultā. Vecākajai, Emīlijai, ir 2,9 gadi, īstais vecums aktivitātēm, interesantām nodarbēm, skriešanām un ballītēm, ir laiks, kad visur grib piedalīties, visus pasākumus apmeklēt, visur būt klāt.


Man, kā mammai, arī gribās būt klāt viņas svarīgos brīžos, redzēt, ko viņa jaunu iemācās, ko redz, iemūžināt viņas gaitas un atbalstīt viņu,

 

BET mums ir arī bēbītis, kuram arī ļoti vajadzīga mamma (varbūt pat vēl vairāk nekā Emmai).

 

Tā nu ilgi domāju, kā varētu maksimāli apvienot šīs lietas, lai Emīlija nejustos apdalīta, ka mamma nekur vairs ar viņu neiet.

 

Tā, nonācām pie secinājuma, ka mums vajag slingu. Ar pirmo bērnu slingu neiegādājos, jo nekur tālu negāju, vispār uzskatu, ka maziem bēbīšiem nav nekur jāvadā līdzi, nav jāņem uz tusiņiem, jo bērniņam tas viss nav vajadzīgs, ir tikai lieks pārdzīvojums, viņam vajag mammas krūti, siltumu un mājas mīļumu (zinu, ka ļoti daudzas man šajā jautājumā nepiekritīs); tagad es domāju tieši tāpat, bet nu lielajai meitai arī vajadzīga sava uzmanības daļa.

 

Tā izdomāju, ka slings būtu visērtākais, praktiskākais un mammai maksimāli tuvākais veids, kā es ar bebīti varētu piedalīties arī Emīlijas aktivitātēs.

 

 

 

Patiesībā slinga iegāde bija ļoti spontāna, salasījos dažādas labas atsauksmes par slingiem, par to, ka bērniņi ļoti nomierinās slingos, un vienā dienā nolēmu, ka man arī to vajag. Veicu aptauju portālā „cālis” sava mēneša māmiņām, un izvēlējos Amazones slingu, patiesībā zinu, ka diezgan neatbildīgi, jo nemaz pārējos neizpētīju, iepatikās Amazones slings, un to arī uzreiz nopirku.

 

 

 

Tā nu tagad varu iziet ar abiem bērniem, un veltīt savu laiku un uzmanību arī lielākajai meitai.

Vai Jūs lietojat slingu?

Kādu, pēc kādiem kritērijiem izvēlējāties?

 

***

Iesūti arī Tu savu personisko pieredzi par labām lietām un atklājumiem, ko esi izmēģinājusi, spiežot šeit!