Kad sākt bērnam mācīt burtiņus?

Kad sākt bērnam mācīt burtiņus?

21. Feb 2011, 20:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki!

{smallpic:1}


{smallpic:2}

Manai meitiņai aizvien vairāk patīk skatīties dažādas grāmatiņas un žurnālus. Vislabāk viņai patīk skatīties grāmatiņu par "Neglīto pīlēnu" un skatāmo grāmatiņu  "Zaķīšu pirtiņa", kas vēl saglabājusies no maniem bērnības laikiem. Meitiņa jau ir iemācījusies nosaukt daudz dzīvnieciņus - kaķis, suns vauva, pīle, lapsa, zivs...u.t.t., tik protams viņa tos nosauc savā valodiņā. Vēlējos uzzināt no jūsu pieredzes:


- Kādā vecumā vislabāk sākt mācīt bērnam burtiņus?

- Kādas grāmatiņas ir Jūsu bērniņa topā?

- Iesakat jaunākās un interesantākās bērnu grāmatiņas, kur tās iegādāties?

Sandra
13. May 2010, 22:56

Paldies Jums meitenes par padomiņiem - mana princese izrāda pastiprinātu interesi par burtiņiem, tapēc jūsu padomi ļoooti noderēs!!!!😀😀😀

13. May 2010, 22:26

es savai saku jau no 3 gadiem kaut ko macit, bet bez rezultatiem nedaudz ta ka pa atru bija, tagad mus 4 gadi lidz 10 prot noskaitit un atpazit, ta pat ari ar burtiem kaut ko mak kaut ko vel jamacas.Mums loti palidzeja tas disks noMK Spēles ar burtiņiem, mazai ta patika skatities un atdarināt ka rezultats ir diezgan liels😀es biju nopirkusi mazo magnetisko tafeliti, kur var burtinus lipinat klat ari zimet to tiesam iesaku var iemacito burtinu vai ciparinu smuki uzzimet un uzkrasot.

13. May 2010, 15:19

Vai kāda māmiņa ir pēdējā laikā nopirkusi kādu jauku vieglas lasāmvielas grāmatiņu bērnam???😀😀😀
Gribam uzdāvināt, vai varat ko ieteikt???

taschinka taschinka 13. May 2010, 08:30

Man delam 2,7 gadini un skatas zurnalus,avizes,gramatas un saka,ka tur burtini.Zin jau savu burtinu M.